Beyoncé på gala – utan Jay Z

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Efter otrohetsryktena

1 av 5

Beyoncé strålade på gårdagens MET-gala. Men det gjorde hon utan sin man Jay Z.

När paret har gått på röda mattan på tidigare MET-galor har de varit som fastklistrade vid varandra men inte den här gången, rapporterar People.

Det var bara en vecka sedan spekulationerna om otrohet började flöda efter att superstjärnan släppte sitt nya album ”Lemonade” med massa otrohetsreferenser.

Bland annat sjunger Beyoncé att ”Han borde ringa till Becky med det snygga håret”. Vem denna Becky är har många spekulerat kring. En del menar att det är designern Rachel Roy.

Det var även på grund av henne som Beyoncés syster Solange ska ha attackerat Jay Z i en hiss efter MET-galan för två år sedan.

Hyllade maken

Men Beyoncé har försökt lägga locket på när det gäller otrohetsryktena. Bland annat dedikerade hon låten ”Halo” till Jay Z under Formation-turnén i Miami och sa ”Till min vackra man, jag älskar dig så mycket”.

Enligt källor till Hollywoodlife gick inte Jay Z på MET-galan tillsammans med sin fru i år eftersom han ville låta henne få all uppmärksamhet. Att natten skulle handla om henne och ”Lemonade” och att han skulle stötta henne bättre om han inte var med.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN