Britney nobbade duett med Justin

NÖJE

”Han hade skrivit den speciellt för henne”

Foto: Britney ville inte spela in en duett med exet Justin.

I sista stund beslöt sig Britney Spears för att ställa in inspelningen av en planerad duett med expojkvännen Justin Timberlake.

Samarbetet kunde ha innneburit en hejdundrande comeback för den struliga tvåbarnsmamman, och de anställda på skivbolaget oroar sig för henne.

– Hon är sjuk och behöver hjälp, säger en insatt källa.

Foto: Timbaland skulle ha varit producent.

Britney Spears hade kommit överens om att spela in en duett med expojkvännen Justin Timberlake. Timbaland skulle producera låten som Britneys skivbolag Jive hoppades skulle bli tvåbarnsmammans väg tillbaka till tronen som popprinsessa.

Enligt en insatt källa i musikbranschen, skrev Justin duetten speciellt för Britney.

– Timbaland hade avsatt en vecka av sitt galna schema för att göra det här, och i sista stund ställde Britney in det hela och vägrade att spela in låten.

Manodepressiv

– Det är galet, säger källan till New York Post och tillägger att duetten utan tvekan hade inneburit en revansch för Britney.

Enligt en annan källa är ”alla oroliga för Britney”.

– Hon tror att hennes skiva är klar och att hon lagt ner tillräckligt med tid på den. Hon är en enkel måltavla just nu, eftersom hon är... sjuk. Hon behöver hjälp. Det är tragiskt eftersom det finns medicinering för manodepressivitet, som hon sägs lida av, men hon vägrar att ta söka hjälp.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!