Andra Hollywoodkändisar om tragedin i Paris

Av: Magnus Sundholm

Publicerad:
Uppdaterad:

Berättar för Nöjesbladet om sina känslor

1 av 4 | Foto: AP
Christian Bale.

Christian Bale, 41:

– Det är den värsta formen av tragedi. Jag läster om det och kan inte fått bort det ur tankarna. Det som skett sker fruktansvärt regelbundet, men vi kan aldrig acceptera att det blir  regelbundet. Det går inte att låta bli att sätta sig in i situationen där familjer ser sina barn bli mördade. Men när man kan ta ett djupt andetag och tänka klart vill man debatten ska bli allvarligare och inte handla om småsaker. Vi måste få någon som följer upp Obama, någon som kan handskas med det här på djupet. Det är så mycket läkande som måste till, så mycket hat som måste bort.

Ryan Gosling, 35:

– Som alla andra vaknade jag till en mardröm som visade sig vara verklig. Det gör ont i hjärtat och jag tänker på familjerna till offren. Det går inte att föreställa sig vad de går igenom just nu.

Rooney Mara, 30:

– Det är fruktansvärt hemskt. Det känns nästan fånigt att sitta och prata om en film nu. Jag är en person som älskar att resa och se andra delar av världen. Det som hänt är otäckt och sorgligt. Det är mycket vi människor måste göra för att få jorden till en bättre plats för andra.

Steve Carell, 53:

– Det är ren galenskap. Jag pratade om det med min fru i går kväll. Det som hänt går inte att förstå. Det är hjärtskärande. Vad mer kan man säga – förutom att fördöma det inträffade? Det känns konstigt att sitta här och prata om en film när man ser vad som pågår i världen.

Publicerad: