Demi Moore utsatt för fräck tjuvkupp

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Klänningskurkar har varit framme

1 av 5 | Foto: AP
Demi Moore.

Skådespelarens förråd av tjusiga, dyra och mycket exklusiva klänningar har länsats av klädintresserade skurkar

Det var när Demi Moores asistent svängde förbi Demi Moores klänningslager kuppen uppdagades. Lagret var inte lika trångt som det brukar vilket fick assistenten att ana oråd. Och efter att ha vadat runt bland Moores persedlar stod det klart - klänningskurkar hade varit framme.

Endast det bästa var gott nog

Enligt brottsbekämpande organ i Los Angeles som handhar fallet visste skurkarna precis vad som skulle stjälas. Klänningskurkarna hade endast lagt rabarber på Demi Moores mest exklusiva och dyraste klänningar. En udda detalj i kuppen är att låset på Moores klänningslager inte var uppbrutet.

Ett insiderjobb?

Från Demi Moores läger kommer det nu surmulna anklagelser om att det är ett insiderjobb. Att någon som jobbar på lagerlokalen är inblandad i kuppen. Detta är även en teori brottsbekämpande organ jobbar med och går igenom innehållet från Moores bevakningskameror. Det är dock ett hästjobb då ingen egentligen vet när kuppen har skett. 

 Enligt TMZ som först skrev om kuppen håller Demi Moore i detta nu på att skriva en lista över vilka klänningar som saknas.  

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN