Robert Pattinson

Pattinson om djurofredandet: Allt var ett skämt

Stjärnan pudlar nu efter uttalandet: ”Nu skäms jag”

avPatrik Jäverbo

1 av 2 | Foto: Alastair Grant / AP TT NYHETSBYR N
Robert Pattinson.

Under torsdagen gjorde skådespelaren Robert Pattinson ett framträdande i amerikansk tv där han påstod att regissören bakom kommande filmen ”Good Time” tvingat honom att utföra sexuella handlingar på en hund under inspelningen av filmen, någonting han vägrat.

Nu pudlar stjärnan och säger att allting bara var ett skämt.

Under torsdagen besökte stjärnan ”Jimmy Kimmel show”, där han berättade att han vägrat att utföra sexuella handlingar på en hund under filminspelningen av kommande storfilmen ”Good time”. Klippet spreds som en löpeld över internet och bland annat djurrättsorganisationen PETA berömde skådespelaren för att han hade vägrat att utföra handlingen.

Nu backar stjärnan från uttalandet och menar att allting bara handlar om ett skämt som gick snett.

– Det jag berättade på ”Jimmy Kimmel show” under gårdagen har blåsts upp enormt, vad som inte gick fram var att det handlade om ett skämt, säger han i ett uttalande.

”Nu skäms jag”

Stjärnan fortsatte sedan att hylla gruppen bakom filmen och menade att alla involverade är djurvänner och aldrig skulle göra någonting för att skada en anan levande varelse.

– Alla involverade i filmen är fantastiska yrkesmän och tillsammans gör vi en film jag är extremt stolt över, just nu skäms jag, för vid tillfället försökte jag bara få Jimmy Kimmel att skratta, min mening var inte att skapa förvirring, fortsätter stjärnan.

Regissörerna Josh och Benny Safdie som står bakom filmen gick snabbt ut med ett meddelande om att det var historien var falsk efter att den började få viral spridning.

ARTIKELN HANDLAR OM