Syskonen Parnevik i bråk om pojkvännen – avbryter inspelningen

avJakob Meijer

1 av 4

Peg Parnevik är upp över öronen förälskad i sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht.

Men systern Penny Parnevik tycker hon är för klängig, vilket leder till bråk i syskonens podcast ”Pillowtalk.”

– Jag får skit varenda gång när jag ska visa lite kärlek, säger Peg Parnevik innan hon avbryter inspelningen.

Peg Parneviks syskon tycker det blir för mycket av det goda när hon umgås med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht. Det berättar Penny Parnevik i ”Pillowtalk med Peg och Penny”.

– Jag tycker det, och Philippa också, du behöver inte bry dig, men när du sitter på honom och ”puss puss baby”. Det tycker vi är konstigt för att vi är dina syskon, säger Penny Parnevik.

Peg Parnevik blir märkbart irriterad:

– Jag får skit varenda gång när jag ska visa lite kärlek. Om Filip är här är det klart att jag kommer stå och hålla hans hand eller pussa honom för att jag älskar honom så mycket. Varför ska ni alltid skratta åt mig då? Jag förstår det inte.

”Det är så onödigt”

Stämningen blir allt sämre mellan syskonen och tonen hårdare.

Penny Parnevik förklarar att hon inte vill såra sin syster, men att hon aldrig skulle ta hem en kille och kyssa honom inför sina föräldrar.

– Du säger att när jag visar Filip kärlek så är det genant för dig, det gör mig ledsen och arg. Det är så onödigt, så onödigt, säger Peg Parnevik.

Till sist tycker Penny att samtalet urartat.

– Jag känner att det här inte är kul för podden, säger hon och får snabbt ett bitskt svar från sin syster.

– All right! Vi lägger ner det här nu. För på riktigt, jag är så irriterad på dig så vi avslutar podden nu, säger Peg sammanbitet, samtidigt som hon lovar lyssnarna ett bättre, och vad vi förmodar ett bråkfritt avsnitt i framtiden.

ARTIKELN HANDLAR OM

Parneviks

Kärlek