Samir Badran

Samir Badran drömmer om hus och barn: Vill inte sitta ensam

Artisten om ”Talang”, mäklarutbildningen och flickvännen Julia Sundquist

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

Artisten Samir Badran håller på att utbilda sig till mäklare.

I framtiden drömmer han om att jobba med fastigheter och bo i ett hus vid vattnet. Han tror också att han en dag vill bli pappa.

– Jo, det vill jag, för jag vet att man ska ha barn när man blir äldre. Jag vill inte sitta ensam 80 år gammal, säger han till Aftonbladet.

Programledare: Pär Lernström och Samir Badran. Juryn: Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra.
Programledare: Pär Lernström och Samir Badran. Juryn: Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra.

På fredag har ”Talang” i TV4 säsongspremiär. Artisten och mäklarstudenten Samir Badran, 30, gör rollen som sidekick i programmet för tredje gången, och det har aldrig känts bättre säger han.

– Det var assvårt i början, men den senaste omgången tycker jag gick bäst och var absolut roligast. Nu känner jag mig mer varm i kläderna.

Rollen som sidekick är det ”mest nervösa och roliga” jobb han gjort hittills, berättar han.

– Folk har så mycket känslor, och jag var inte beredd på det. Jag visste inte hur jag skulle bemöta en människa som grät av kanske glädje, eller för att den var ledsen.

Samir Badran.

Utbildar sig till mäklare

Men han har tagit ytterligare ett litet kliv bort från artisteriet. I november är han klar med sin mäklarutbildning och hoppas på att sen kunna börja jobba i Stockholm.

– Det är sjukt kul, det är roligt att ändra om karriärriktningen. Sen hoppas jag att de fortfarande vill ha kvar mig i programmet även om jag blir mäklare.

Framtidsplanerna med Julia Sundquist

I januari 2020 under inspelningen av ”Talang” föll Samir Badran plötsligt ner på knä och friade till flickvännen Julia Sundquist, 23, som satt i publiken. Han berättar att de i dag tittar på lägenheter i Stockholm och har planer på att flytta från Linköping om ett år. Men bröllopet däremot lär dröja.

– Eftersom det är corona nu och båda pluggar tycker jag att vi ska skjuta på det tills vi vet att det är lugnt kring corona, så att alla kan bli bjudna. Det är planerat 2022, men det kanske blir uppskjutet till 2023.

I framtiden visualiserar han sig i ett hus vid vattnet någonstans i Stockholm.

– Jag hoppas att jag har blivit en sjukt duktig och stabil fastighetsmäklare, och att jag mår jävligt bra och har bra hälsa.

Efter en liten funderare tror han också att han vill bli pappa om några år.

– Jo, det vill jag, för jag vet att man ska ha barn när man blir äldre. Jag vill inte sitta ensam 80 år gammal. Ja, jag vill ha barn. Om fem år bör vi ha ett barn, säger han.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för ”Let’s dance”–paren

ÄMNEN I ARTIKELN

Samir Badran

TV4

Talang (tv-program)