Paradise hotel

”Paows” diss mot Nicole Falciani: ”Kommer bli uppkäkad”

Veteranen om programledarvalet: ”Passar verkligen inte”

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Nicole Falciani tar över som programledare för ”Paradise hotel”, enligt uppgift till Aftonbladet.

Valet sågas av PH-veteranen Paulina ”Paow” Danielsson.

– Jag tror att hon kommer att bli uppkäkad på inspelningsplatsen, säger hon.

Det var förra veckan som Aftonbladet kunde avslöja att Nicole Falciani, 23, enligt uppgift tar över programledarrollen i ”Paradise hotel” efter Rebecca Stella, 35.

Paulina ”Paow” Danielsson, 26, som har varit med i programmet fem gånger, förstår sig inte på valet.

På Instagram stories skriver hon att hon är ”sjukt besviken” på ”Paradise hotel”.

”Har inte det som krävs”

Till Aftonbladet utvecklar Paulina Danielsson kritiken:

– Jag tycker verkligen inte att hon passar som programledare. Hon är jättegullig och säkert duktig på det hon gör, att vara influencer och släppa kläder eller vad hon nu gör. Men jag har själv varit på plats under parceremonierna och programledaren behöver vara någon med skinn på näsan. Jag tror inte att hon har det som krävs för att be någon att hålla käften på plats när någon håller på att prata och stöka. Jag kan ha fel och då får jag skämmas, men jag tror verkligen inte det.

Paulina ”Paow” Danielsson.

”Kommer bli uppkäkad”

Hon säger att programmet behöver en programledare som är lite gammal i gamet.

– Och som kanske har varit programledare innan. Hon är alldeles för rookie för att köra PH, det är i alla fall vad jag tycker. Man kan inte ha någon som är mycket yngre än typ alla deltagare. Jag tror inte att folk kommer att ha samma respekt för henne som man hade för Malin Gramer eller Rebecca Stella. Jag tror att hon kommer att bli uppkäkad på inspelningsplatsen.

”Konstigt”

Paulina Danielsson förtydligar att hon inte har något emot Nicole Falciani som person, och att hennes kritik bara handlar om programledarrollen.

– Rebecca Stella och Malin Gramer hade man ju sett mycket av innan de var programledare i PH, men jag har aldrig sett något om Nicole förutom att hon var tillsammans med Eric Saade liksom. Det känns bara konstigt.

Nicole Falciani.

Vad har du fått för repsons sedan du la ut inläggen?

– De flesta håller ju med. Ska hon göra det här så hoppas jag egentligen att hon gör det jävligt bra i så fall, för jag har inget emot henne som person. Jag hoppas att det blir bra fast hon har jäkligt mycket press på sig.

Hon tycker att Smail Alihodzic, som har medverkat i programmet förut och nu leder ”Studio Paradise”, hade varit ett perfekt val. Hon nämner också Aina Lesse, Antonia ”Anty” Johnson och Margaux Dietz som bra kandidater.

– Margaux är också influencer men hon är äldre och det känns som att hon har mer skinn på näsan. Men det hade varit fett om en kille fick leda.

Stella hoppade av

Inspelningarna av nästa säsong av ”Paradise hotel” är planerade att dra igång i Mexiko senare i oktober, enligt uppgifter till Aftonbladet, och inte förrän produktionen faktiskt har kunnat dra igång väntas tv-bolaget Nent gå ut med vem eller vilka som leder den kommande säsongen av ”Paradise hotel”.

Efter att Aftonbladet förra veckan tagit kontakt med tv-bolaget om uppgifterna att Rebecca Stella hoppat av som programledare gick Stella själv ut på sin Instagram och berättade att hon valt att sluta. Detta på grund av rigorösa säkerhetsarrangemang orsakade av coronapandemin, som bland annat skulle ha omöjliggjort för henne att ha med sin familj under inspelningarna i Mexiko.

Aftonbladet har sökt Nicole Falciani.

ANNONS

Lyko ger dig allt inom skönhet – just nu till superpriser! Winter Sale.

Extern länk från Lyko SE

Handla nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Nicole Falcianis ultimatum för ”Paradise hotel”: Åker inte annars

ÄMNEN I ARTIKELN

Paradise hotel

”Paow” Paulina Danielsson

Nicole Falciani

Malin Gramer

Rebecca Stella

Smail Alihodzic