Anitha Schulman får nytt tv-program hos Aftonbladet

NÖJE

”Att få jobba på Aftonbladet med den här showen är en kärlekshistoria”

1 av 3 | Foto: ROBIN LORENTZ–ALLARD
Anitha Schulman.

Publiken älskar henne i ”Mammor”, podcasten ”Lillelördag” och i sociala medier.

Nu får Anitha Schulman ett eget program där hon intervjuar kändisar.

– Den här showen är en kärlekshistoria, säger Anitha till Nöjesbladet.

Populära medieprofilen Anitha Schulman får ett eget tv-program där hon ska intervjua kändisar om deras vanor och engagemang i sociala medier. Programmet, som har fått namnet ”Anitha”, kommer att sändas i Aftonbladet TV och Viafree.

– Att få jobba på Aftonbladet med den här showen är en kärlekshistoria. Man längtar till jobbet varje dag, säger Anitha Schulman till Nöjesbladet.

– Det här är rena drömprogrammet att få ta sig an och leda. Vi intervjuar kändisar och löser de stora gåtorna som tar spjärn i sociala medier.

Delar även sitt egna liv

”Anitha” kommer i stor del utgå från det som de gästande kändisarna delat i sociala medier. Men Anitha Schulman kommer utöver detta även bjuda på en del inslag rörande sitt eget liv.

– Jag delar själv med mig av både vardag och fest i sociala medier. Det känns sjukt kul att göra ett program som är lika ”Instafanatiskt” som jag själv är och som jag tror att många har längtat efter, säger Anitha Schulman i ett pressmeddelande.

Tillsammans med Ann Söderlund har Anitha den populära podcasten ”Lillelördag”. Hon ligger även bakom serien ”Mammor” som sänds på TV3 och Viafree och har på kort tid även blivit en av Sveriges mest kända influencers.

Programmet läggs upp fredagen den 22 september klockan 15.00 på aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM