Händig man sökes

”Bygg och kärlek är nog ingen snickare van vid”

Här är killarna i TV3:s nya såpa ”Händig man sökes”

Av: 

Angelica Linde

NÖJE

Rörmokare, elektriker och murare.

Här är hantverkarna som söker kärlek i tv.

– Det som var annorlunda var ju att ha en kamera i ansiktet när man försöker stöta på en tjej, säger Johan Malmebrand, en av deltagarna i ”Händig man sökes”.

I dokusåpan ”Händig man sökes” blandas inredning och dejting. Tre kvinnor dejtar sex olika män var under tre veckor – samtidigt som killarna hjälper dem med olika husprojekt.

Att blanda kärlek och bygg hör inte till vanligheterna, tycker Tom Tärnlund, snickare och en av deltagarna i det nya programmet ”Händig man sökes”.

– Det är inte direkt något man är van vid som snickare. Där jag jobbar är det ju mest killar. Det blir inte särskilt mycket romantik där, om man säger så, säger han.

För snickaren och brandmannen Christopher Dalsäng kom samtalet från TV3 som en överraskning. Två av hans vänner anmälde honom till programmet utan hans vetskap medan han reste i Thailand.

– Jag har inga hard feelings mot dem. Jag är snarare tacksam över att jag fick den här chansen, för det var väldigt kul. Både produktionen och de andra deltagarna var riktigt härliga människor. Hade det varit ett oskönt gäng hade det nog varit mer påfrestande. Men vi killar som var hos Nahrin trivdes så bra ihop att vi planerar en andra återträff nu, säger han.

”Roligaste jag gjort”

Rörmokaren Johan Malmebrand tycker att programidén passar honom perfekt.

– Hela programidén är ju att jobba och samtidigt hitta kärleken, vilket jag tycker är en ganska kul och skruvad idé. Och eftersom jag varit rörmokare i 20 år var jag aldrig nervös över att de skulle filma mig när jag jobbade. Det som var annorlunda var ju att ha en kamera i ansiktet när man försöker stöta på en tjej. Det hör ju inte till vanligheterna direkt. Att vara med i det här programmet är bland det roligaste jag gjort i mitt liv.

”Händig man sökes” har premiär på TV3 och Viafree måndag 6 februari klockan 21.00.

ANNONS EXTERN LÄNK

20% på nästan allt för alla club Lyko medlemmar! Gå med i klubben & handla här

Lyko SE

Publisert:

LÄS VIDARE

Sanningen bakom dejtingprogrammen

ÄMNEN I ARTIKELN

Händig man sökes

Kärlek

TV3

Dokusåpor

Dejting