Veteranerna tillbaka i ”Let's dance”

För två år sedan stängde de dörren till ”Let’s dance”.

Men i år gör dansarna Calle Sterner och Sigrid Bernson comeback.

Efter fyra säsonger i ”Let’s dance” tackade Calle Sterner för sig. Till Nöjesbladet sa han att han ville prioritera annat.

– Den är mer stängd än öppen kan man väl säga, svarade Calle Sterner på frågan om han stängde dörren helt för en comeback.

Men i dag, två år senare, är dörren öppen igen. När årets säsong av ”Let’s dance” har premiär är Calle Sterner tillbaka i rutan.

Partner till Anja Pärson

I en intervju med P4 Stockholm avslöjar han nyheten.

– Det är ju dags för ”Let’s dance”. Och kanske är det så att man ska vara med i detta härliga program igen. Jag har ju inte varit med på två år. Jag är lite taggad på det, säger Calle Sterner när han frågan om vad som händer i framtiden.

Dansaren berättar även vem som blir hans partner för kommande säsong.

– Det ryktas om att jag ska dansa med en skidåkerska som är helt fantastisk, Anja Pärson.

Blev tillsammans med Molly Nutley

Calle Sterner har tidigare dansat med Hannah Graaf, Jennifer Åkerman, Kenza Zouiten och Molly Nutley. Med den senare slutade han tvåa 2012, de blev dessutom ett par i verkligheten. Efter två år ihop gick de skilda vägar.

Tvåfaldige mästaren tillbaka

Även proffsdansaren Sigrid Bernson är redo för en återkomst till programmet. På torsdagen laddade hon upp ett videoklipp på sin Instagram där hon berättade att hon är tillbaka.

– Jag är supertaggad, säger hon i klippet för att sedan presentera sin partner för i år, Samir Badran.

– Jag är nog den sämsta dansaren hon någonsin dansat med, konstaterar realityprofilen.

Förutsättningarna för succé finns dock där. Sigrid Bernson har vunnit tävlingen hela två gånger, med Anton Hysén och Benjamin Wahlgren. 2015 vann hon dessutom jubileumssäsongen ”Let’s dance – 10 år” med Anton Hysén.

Publisert:

LÄS VIDARE