Pernilla och Benjamin har covid-19: ”Mysigt att ha en coronakompis”

Isolerar sig hemma på Lidingö

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso har fått covid-19.
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso har fått covid-19.

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso har fått covid-19.

Nu tvingas artisterna ställa in sin resa till Spanien.

– Jag hade aldrig haft en aning om att jag var smittad om det inte var så att vi skulle resa iväg, säger Pernilla Wahlgren.

Artisten Pernilla Wahlgren, 54, som är dubbelvaccinerad, har testat positivt för coronaviruset. Och med största sannolikhet smittades hon av poddkollegan Sofia Wistam, 55, som varit sjuk i covid-19 den senaste veckan.

Det är i alla fall vad artisten själv misstänker. Och det är inte bara Pernilla som åkt dit, även sonen och artisten Benjamin Ingrosso, 24, har testat positivt. Nu sitter båda i karantän i Pernillas hus på Lidingö – vilket ingen av dem verkar lida av.

– Tack snälla Sofia för julklappen. Det du gav mig var inställda resor, men mysig egentid med Benjamin. ”You gave me corona!”, säger Pernilla i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.

Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren tvingas båda ställa in en resa till Marbella.
Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren tvingas båda ställa in en resa till Marbella.

Hon berättar att båda mår bra och är helt symtomfria, och att de håller sig sysselsatta med att äta och laga mat.

– Vi lagar så goda grejer här och äter så god mat. Igår lagade Benjamin ramen-nudlar. Imorse fick jag en sådan här riktig toast. Det är ändå mysigt att vara i karantän! säger Pernilla.

Tvingas ställa in resan till Marbella

På grund av smittan har Pernilla dock varit tvungen att ställa in sina resplaner till sitt hus ”Casa Rosa” i Marbella.

– Jag hade aldrig haft en aning om att jag var smittad om det inte var så att vi skulle resa iväg. Jag hade planer på att åka till Marbella och titta till ”Casa Rosa”, och då tog jag ett pcr-test som visade sig vara positivt. Plötsligt dök det bara upp, säger Pernilla.

Även Benjamin hade planer på att åka ned till Marbella, men precis som för Pernilla ställdes resplanerna in. Det här är andra gången som Benjamin testat positivt för coronaviruset.

– Jag känner mig inte ens sjuk! Men om vi inte skulle åka till Marbella hade jag aldrig fått veta att jag har det, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE