Farmen

Prins Wendel försvarar sig efter anklagelserna i ”Farmen”

”Jag respekterar alla”

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Prins Wendel hamnar i bråk redan under sin första vecka på ”Farmen”.

Flera deltagare upplever det som att han har dålig attityd mot tjejerna på gården.

– Jag tänkte bara att jag var äldre och kanske hade tips och råd att ge, säger Prins till Aftonbladet.

Förra veckan gjorde fyra nya deltagare entré i ”Farmen”. En av dem var Prins Wendel, 59. Men redan under första veckan på gården hamnar han i diskussioner med de andra deltagarna.

Bland annat tycker flera av tjejerna på gården att han tilltalar dem på ett nedlåtande sätt. Vid flera tillfällen blandar sig Prins i de kvinnliga deltagarnas uppgifter trots att de inte bett om hjälp.

Prins Wendel och  Victoria Verovic Larsson i en diskussion på ”Farmen”.

Ursäkten från Prins Wendel

När det är dags att välja kämpe till gårdskampen, där den som förlorar måste lämna ”Farmen”, så väljer deltagaren Alexander Segerström, 30, just Prins.

– Den här personen har haft en jävligt pissig attityd när det kommer till några tjejer och deras ansvarsområden och våra uppgifter, säger Alexander i programmet.

Alexander Segerström väljer att utse Prins Wendel till andrekämpe på grund av hans dåliga attityd mot tjejer.

När kampen mellan de två är över står det klart att Alexander är den som måste lämna och Prins får återvända till gården.

Men glädjen över vinsten blir inte långvarig. Prins känner av de andras besvikelse och ilska och under middagen börjar han gråta.

– Om jag uttryckte mig fel eller plumpt så ber jag om ursäkt, det var absolut inte min mening. Jag vill gärna få reda på vad jag har gjort så jag kan bli bättre. Jag har ett varmt hjärta och jag vill ingen illa. Det var inte så roligt att komma tillbaka, säger Prins med tårarna rinnande ned för kinderna.

Prins Wendel.

”Ville inte prata med mig”

För Aftonbladet berättar han mer om vad som egentligen hände efter vinsten i gårdskampen.

– När vi vandrar mot torpet så känner jag att det är någonting. De andra ville inte prata med mig och jag fick kalla handen från nästan alla förutom mina närmaste.

– Det är väldigt kyligt och jag känner ”vad har hänt? Vad har jag gjort?” säger Prins.

I efterhand förstår han varför de andra deltagarna varit irriterade på honom och inser själv att det kan se ut som att han inte tror att de kvinnliga deltagarna ska klara av uppgifterna.

– Det kan se ut så, men det var inte min mening. Jag tänkte bara att jag var äldre och kanske hade tips och råd att ge. I mitt fall ville jag hjälpa. Men de tolkade det som att jag skulle ta över hela projektet.

Prins Wendel.

Både deltagare och tittare ifrågasätter hur du pratar med unga kvinnor. Vad tänker du om det?

– I grund och botten står jag för det jag gjort, men det är svårt att beskriva den känslan man har när man är på Farmen. Jag hade jobbat hela dagen, man kanske är trött, man kanske är hungrig, man har hemlängtan. Och då kanske jag överreagerade lite på vissa saker. Jag kunde varit mildare i mitt sätt, lite mer harmonisk och lugnare.

Tycker du själv det är någon skillnad i hur du pratade med tjejerna och killarna på gården?

– Absolut inte. Jag respekterar alla människor, unga, gamla, läggning, det spelar ingen roll. Jag har ett varmt hjärta till alla människor. Jag gör aldrig någon skillnad på någon.

Prins Wendel.

”Farmen” sänds måndag till torsdag klockan 19.30 samt söndagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

ANNONS

Ellos erbjuder 30% rabatt* på dyraste varan, gäller på fler än 500 varumärken. Din kod: 455709

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Farmen 2022 – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Farmen

TV4