Madonna och 50 Cent i bråk efter underklädesbilderna

”Hon är körd”

50 Cent.
50 Cent.

50 Cent hånade Madonnas underklädesbilder.

Då hängde hon ut honom på sociala medier.

”Du är bara avundsjuk för att du inte kommer se lika bra ut eller ha lika kul som mig när du är i min ålder”, skriver hon på Instagram.

Sångerskan Madonna, 63, lever sitt bästa liv, något hon gärna visar upp på Instagram. I en bildserie poserar hon i och runt en säng klädd i svarta underkläder och strumpbyxor. På en bild syns hon ligga under sängen, med endast benen och rumpan utanför.

50 Cent: ”Hon är körd”

Den bilden skrev rapparen 50 Cent, 46, om på Twitter.

”Det här är Madonna under sängen medan hon testar att göra ’Like a virgin’ 63 år gammal. Hon är körd om hon inte får upp sin gamla röv”, skrev han i ett inlägg som nu är borttaget, skriver bland annat People.

Madonna.
Madonna.

Innan han tog bort det hann dock Madonna se vad han hade skrivit. Hon i sin tur postade en bild på de två på sin Instagram story.

”Här är 50 Cent när han låtsas vara min vän. Nu har du bestämt dig för att prata skit om mig”, skriver sångerskan.

Hon skriver också att hon tycker att hans val att förödmjuka andra på sociala medier är det lägsta man kan göra som en vuxen människa.

”Du är bara avundsjuk för att du inte kommer se lika bra ut eller ha lika kul som mig när du är i min ålder”, avslutar sångerskan.

Ber Madonna om ursäkt

Strax efter det gick 50 Cent ut och bad om ursäkt för sitt uttalande.

”Jag ber om ursäkt, det var inte meningen att såra dina känslor”, skrev han på Twitter, innan även det inlägget togs bort.

A post shared by Madonna (@madonna)
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN