Johnny Depp kan göra comeback i ”Pirates of the Caribbean”

”För mycket potential till att bli en riktig kassako”

Johnny Depp välkomnas tillbaka till Hollywood.

Enligt flera källor till People är det mycket möjligt att han återvänder till ”Pirates of the Caribbean”.

– Jag tror absolut att ”Pirates” är redo att starta om med Johnny som kapten Jack med ombord, säger en före detta producent på Disney.

En före detta producent på Walt Disney Studios uppger att Johnny Depp kan komma att återvända till ”Pirates of the Caribbean”.

– Jag tror absolut att ”Pirates” är redo att starta om med Johnny som kapten Jack med ombord. Det finns helt enkelt för mycket potential till att bli en riktig kassako, och hans älskade karaktär är så djupt rotad i Disney, säger producenten till People.

Johnny Depp efter rättegången.
Johnny Depp efter rättegången.

Dessutom har Disney precis börjat satsa på att ta tillbaka gamla filmstjärnor och karaktärer. Tom Cruise i nya ”Top Gun”-filmen drog in enorma summor redan första premiärhelgen.

– Producenten Jerry Bruckheimer rider på framgångsvågen med Tom Cruise i ”Top Gun: Maverick” och det finns ett enormt sug efter att ta tillbaka gamla stjärnor till nya filmatiseringar, säger källan.

Johnny Depp i rätten.
Johnny Depp i rätten.

Johnny Depp får inte huvudrollen

En annan källa med god insyn i ”Pirates of the Caribbean”-produktionen säger att Johnny Depp kan komma tillbaka, men då inte i en huvudroll.

Det ska ha diskuterats om Margot Robbie kan komma att få huvudrollen. I så fall ska planen vara att Johnny Depps karaktär Kapten Jack Sparrow får en mindre roll som hennes pappa. Anledningen till att han först ska få en mindre roll uppges vara för att produktionen vill testa både Depps prestation samt mottagandet först.

I den infekterade förtalsrättegången mot Amber Heard, där Depp till slut vann, sa Depp att han inte ville jobba med Disney igen.

– Jag tror inte att han menar det, framför allt inte eftersom att han har förlorat så mycket pengar den senaste tiden, säger källan.

Johnny Depp som Jack Sparrow.
Johnny Depp som Jack Sparrow.

Portades från Hollywood

Johnny Depp skulle ha dykt upp i den sjätte filmen av ”Pirates of the Caribbean”. Men efter att brittisk domstol slagit fast att han misshandlat Amber Heard blev Depp i princip portad från Hollywood.

Enligt flera källor till People ska Hollywood nu välkomna Johnny Depp tillbaka, efter att han vunnit rättegången mot Heard.

– Han har fått många nya fans via det här, så ja, han kommer att komma tillbaka, säger en källa.

Publisert:

LÄS VIDARE