Shakira förklarar ambulans-bilderna – efter uppbrottet från Gerard Piqué

”Många oroliga”

Uppdaterad 2022-09-21 | Publicerad 2022-06-06

Bilder på Shakira i en ambulans innan hon bekräftade uppbrottet från Gerard Piqué har väckte oro för superstjärnans hälsa hos fansen.

Nu förklarar Shakira bakgrunden till bilderna.

”Min pappa föll illa”, skriver hon på Twitter.

Den 3 juni publicerade den spanska tidningen Hola Magazine bilder på Shakira, 45, som de skrev var tagna den 28 maj, där artisten satt i en ambulans nära sitt hem i Barcelona.

På bilderna, där hon såg ut att ha tårar i ögonen, syntes även Gerard Piqué, 35, och Shakiras mamma.

Samtidigt florerade uppbrottsrykten kring Shakira och fotbollsspelaren Gerard Piqué efter uppgifter som spanska El Periódico publicerade om att han ska ha varit otrogen mot henne.

Dagen efter, den 4 juni, valde de att via en pr-byrå bekräfta uppbrottet efter tolv år ihop med orden:

”Vi är ledsna över att bekräfta att vi går skilda vägar. För våra barns välbefinnande, som är vår högsta prioritet, ber vi att ni respekterar deras privatliv”.

Shakira tillsammans med Barcelona-spelaren Gerard Pique.
Shakira tillsammans med Barcelona-spelaren Gerard Pique.

Visar upp bild på omplåstrad pappa

Bara timmar efter uttalandet berättade Shakira på Twitter om vad ambulansbilderna egentligen handlade om och försäkrade sina följare att det inte var hon som hade hälsoproblem, utan hennes pappa William Mebarak Chadid, 90.

”Jag får många oroliga meddelanden om att jag sågs i en ambulans i Barcelona nyligen. Jag vill bara låta er veta att de bilderna är från förra helgen (den 28:e) när min pappa tyvärr föll illa och jag följde med honom i en ambulans till sjukhuset där han nu återhämtar sig. Skicka gärna honom en tanke och som alltid, tack för all er kärlek och stöd”, skriver Shakira tillsammans med en bild på sin omplåstrade pappa.

Rockbjörnen

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln