Margaux Dietz

Jacob Liebermanns tvärvändning – visar upp sonen i sociala medier

”Det är viktigt att barnet själv känner att den vill vara med”

Av: 

Mikael Einarsson

Jacob Liebermann och Margaux Dietz.
Jacob Liebermann och Margaux Dietz.

NÖJE

Jacob Liebermann har tidigare rasat över hur Margaux Dietz exponerat sonen Arnold i hennes sociala medier.

Nu har Liebermann tvärvänt i frågan.

I ex-parets nya realityserie på Youtube har sonen en framträdande roll.

– Det är vi som föräldrar som har ett ansvar för att barnen känner sig trygga, säger han i en video.

I premiäravsnittet av Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermanns, 37, nya realityserie ”Moderna familjen” på Youtube svarar ex-paret på en rad tittarfrågor som kommit in.

En av frågorna var hur det kommer sig att Jacob helt plötsligt ändrat sig när det kommer till att visa sonen Arnold i sociala medier igen.

Därför exponeras sonen igen

Han inleder med att poängtera att debatten kring den här frågan fortfarande är jätteviktig.

– Vi konsumerar sociala medier som aldrig förr. Det här är en samhällsviktig fråga i alla plan, så den behöver vara där, säger han i videon och fortsätter:

– Det är vi som föräldrar som har ett ansvar för att barnen känner sig trygga, att de behandlas med respekt. Sedan är det ytterst viktigt att barnet själv känner att den vill vara med och tycker att det är roligt. Det är det det kokar ned till. Sekunden då det skulle upplevas annorlunda, då upphör det.

”Viktigt att värna om Arnolds integritet”

I slutet av 2020 publicerade Jacob Liebermann en lång text på Instagram. Där uttryckte han sin förtvivlan över att sonen gång på gång exponeras av Margaux Dietz i sociala medier.

I ett sms till Aftonbladet skrev han då:

”Det viktigaste för mig är att värna om Arnolds integritet och därför har det varit otroligt viktigt för mig att han inte längre exponeras. Eftersom att vi i princip inte har kunnat röra oss ute utan att folk känner igen honom var situationen ohållbar. Margaux är otroligt duktig på det hon gör och det kommer gå att galant för henne utan att involvera Arnold.”

Några månader senare meddelade Margaux Dietz i en video att hon tagit till sig av kritiken från ex-maken och beslutat sig för att inte längre visa upp sonen i sina sociala medier.

– Om jag ska vara ärlig så känns det jättetråkig att inte visa upp Arnold längre i mina sociala medier. För hela mitt liv handlar i princip om att vara mamma, och det är det största som någonsin hänt mig och det är det största hela tiden, att få vara mamma, sade hon då.

Aftonbladet har sökt Jacob Liebermann.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för paren i ”Älskar, älskar inte”

ÄMNEN I ARTIKELN

Margaux Dietz

Sociala medier

Youtube