Så snärjde Sigrid Bernson Samir i ”Let’s dance” – hemliga kärleksplanen

avMathilde Albinsson

I slutet av augusti bekräftade Samir Badran och Sigrid Bernson det som många redan misstänkte: De är ett par.

Nu erkänner Sigrid Bernson att hon redan från dag ett i ”Let’s dance” smidde en hemlig kärleksplan för sin danspartner.

Att få honom på fall.

1 av 2 | Foto: Peter Wixtröm
Samir Badran och Sigrid Bernson.

Sigrid Bernson, 28, har länge varit hemlighetsfull om sina känslor för Samir Badran, 27.

Men sedan paret avslöjade sitt kärleksförhållande på sin gemensamma Youtube-kanal i slutet av sommaren, väljer nu Sigrid Bernson att tala ut om känslorna under ”Let’s dance”-tiden i ytterligare ett videoklipp.

Det visar sig att proffsdansaren fattade tycke för Samir Badran redan från början – och att hon då smidde planer för hur känslor skulle kunna uppstå i danslokalen.

– Jag kan ju själv erkänna en sak. Jag tyckte väldigt mycket om Samir redan i början, men jag var väldigt, väldigt osäker på vad han tyckte. Men jag kan erkänna att jag med flit gjorde koreografier åt oss där vi hade slut som var lite nära, om man säger så. Lite närmare än vanligt, säger Sigrid Bernson i videon med ett skratt och fortsätter:

– Jag erkänner att jag gjorde det med flit.

Fansen spekulerade

Samir Badran och Sigrid Bernson dansade tillsammans i TV4:s tävlingsprogram ”Let’s Dance” tidigare i år.

Deras uppenbarelse i tv fick fansen att spekulera i huruvida de var ett par eller inte. Båda lade titt som tätt ut romantiska bilder på sina sociala medier, men ingen av dem bekräftade ryktena. Först i slutet av augusti tog de bladet från munnen – och erkände att de är tillsammans.

– Jag ville inte ge media det här. Folk började spekulera, ta kort på oss och filma och vi var inte tillsammans då. Och jag visste fortfarande inte om Sigrid tyckte om mig, sa Samir Badran i klippet på deras gemensamma Youtubekanal, på vilken de avslöjade sin relationsstatus:

– Nu är vi tillsammans. Så ni vet det allihopa, sa Samir Badran i slutet av det 14 minuter långa klippet och gav sin flickvän en puss på munnen.

ARTIKELN HANDLAR OM