Disney-stjärnan kan stämmas – världens värsta granne?

”Ett lugnt område har blivit en krigszon”

Publicerad:
Uppdaterad:

Han har närmare 8,5 miljoner följare på Youtube.

Men alla älskar inte Disney channel- stjärnan Jake Paul.

Nu hotar grannarna att stämma om han inte slutar med sina spratt.

1 av 3

Han spelar huvudrollen i Disney channels ungdomsserie ”Blizaardvark” och har nått stora framgångar i sociala medier genom sina galna spratt och upptåg. Men öven om man gillar att följa 20-årige Jake Pauls galenskaper i sociala medier är det inte säkert att man skulle vilja ha honom som granne. Nu har nämligen hans egna tröttnat.

Kan stämmas av grannarna

Den ansträngda relationen mellan Jake och hans grannar visas upp i ett minst sagt galet nyhetsinslag med Los Angeles-baserade KTLA5, framgår det nu att grannarna undersöker om de kan stämma si granne och på så vis tvinga honom att antingen lugna ner sig eller flytta. Grannarna vittnar om hur det en gång lugna området nu är förhöjt i kaos.

– Det som en gång var ett lugnt område har blivit en krigszon, berättar en granne.

Jake Paul och hans följeslagare Team 10 är nämligen inte bara högljudda utan ’ven snudd på farliga då de utför många av de stunt de sedan lägger ut i sociala medier. Nyligen tände de exempelvis eld på flera möbler i sin tomma pool varpå hela bostadsområdet fylldes med rök. Snart stod lågorna högre än hustaken.

Gör narr av situationen

Då KTLA5 ber youtubeprofilen besvara kritiken fortsätter han dock i samma anda som han är så populär för i sociala medier:

– Dab på hatarna, säger han innan han springer iväg och klättrar upp på TV-stationens bil.

Rädd för att grannarna ska stämma honom verkar han heller inte vara, på Twitter gör han nämligen narr av hela situationen, övertygad om att de aldrig kommer att fullfölja sina planer. Om han har rätt i sin självsäkerhet återstår dock att se.

Söktes upp av Secret Service

Detta är inte första gången som Jake Paul skapat rubriker. Tidigare i år tog han tillfället i akt efter att ha blivit inbjuden till ett influencer-event på Vita Hustet i Washington DC. Istället för att gå på eventet smög han nämligen in på en av Vita Husets toaletter och gömde sig där natten igenom.

Dagen därpå gick han ut som att inget hade hänt och lade upp videon på youtube. Det dröjde inte länge innan Secret Service hade letat upp honom för genomföra en intervju och fastställa om han var ett säkerhetshot eller inte. Det var han inte. För att citera honom själv:

– Killar, jag är bara en unge med en kamera!

Publicerad: