Realityserien stoppas – efter sexskandal

avJakob Meijer

1 av 4

Inspelningen av ”Bachelor in Paradise” hann knappt dra igång innan produktionen valde att stoppa programmet, skriver TMZ.

Anledningen: två deltagare ska ha haft sex i en pool.

Mer intriger och mer alkohol. Amerikanska ”Bachelor in Paradise”, spinoff-serie till den populära kärlekssåpan ”Bachelor”, är känd för att vara snäppet värre än sina systerprogram. Trots det var det nog ingen som räknat med inspelningen av den fjärde säsongen skulle ställas in efter bara drygt en vecka.

Deltagarna, som hämtats från tidigare säsonger av ”Bachelor” och ”Bachelorette”, var alla på plats i Mexiko när produktionsbolaget Warner Bros plötsligt tog beslutet att sluta filma.

”Dåligt uppförande”

Bolaget har varit fåordiga när det kommer till varför, men enligt ett officiellt uttalande handlar det om att de vill utreda anklagelser om ”dåligt uppförande”.

En av deltagarna, DeMario Jackson påstår nu att anklagelserna handlar om honom och deltagaren Corinne Olympios.

Kraftigt berusade

TMZ skriver att Jackson, som kastades ut ur senaste säsongen av ”Bachelorette”, och Olympios ska ha parats ihop av inspelningsteamet redan under den första dagen. De ska ha spelat in vid en bar, och paret ska där ha blivit påtagligt berusade. Jackson och Olympios ska snart ha blivit intima med varandra och börjat kyssas. Enligt Jacksons version fortsatte de sedan ner i en pool där de framför kamerorna, som fortfarande filmade, hade sex med varandra.

När producenten fick se bilderna från kvällen ska han omedelbart ha låtit Jackson och Olympios lämna programmet, och kort därefter ställdes hela inspelningen in.

”Bachelor in Paradise” var tänkt att ha premiär i augusti på ABC. Varken ABC eller Warner Bros har kommenterat DeMario Jacksons version. Det är ännu inte klart om inspelningarna kommer att återupptas.

ARTIKELN HANDLAR OM