Laila Bagge avslöjar första mötet med Korosh

1 av 3
NÖJE

Laila Bagge, 44, har varit hemlighetsfull om relationen med Korosh Kananian, 26.

Nu berättar hon för första gången hur de träffades – och om funderingarna på barn.

– Jag är inte purung, så det är inte ens säkert att det går, säger hon i Aftonbladets intervjuserie ”13 med Trus”.

Förhållandet blev offentligt våren 2015. Sedan dess har Laila Bagge och Korosh Kananian försökt hålla sin relation utanför strålkastarljuset.

I Aftonbladets intervjuprogram ”13 med Trus” berättar tv-profilen för första gången hur det gick till när hon och pojkvännen lärde känna varandra vid årskiftet 2014/2015.

– Vi träffades ute. På krogen. Jag var egentligen väldigt trött och var nog väldigt dryg och ville egentligen bara åka hem tror jag. Då var det min kompis som sa att vi tar bara ett glas vin och sen kan du få åka hem, säger hon och fortsätter:

– Sedan stod han där och så tyckte jag att han var ju charmig. Och blev genast på lite bättre humör.

”Har pratat om det”

Men det sa inte klick direkt.

– Det fanns en attraktion med en gång, det fanns det, men det sa inte klick. Jag hade precis kommit ut från ett långt förhållande så jag var inte direkt redo så kände jag, säger Laila.

Nu har de snart varit ett par i tre år. Sedan tidigare har Laila Bagge sönerna Liam, med ex-pojkvännen Mason Pitts och Kit, med ex-maken Niclas Wahlgren.

I ”13 med Trus” berättar Laila Bagge om hennes och Koroshs funderingar på att skaffa egna barn.

– Vi har pratat om det men inte om oss på det sättet. Jag är inte purung, så det är inte ens säkert att det går. Jag vet inte ens om jag kan. Som han säger: jag kan skaffa barn vid 50, då är du död ändå. På skämt. Vi har inte riktigt diskuterat det så, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM