Calle Schulman

Hon är Calle Schulmans nya kärlek

Av: 

Agnes Aronsson

NÖJE

Efter separationen från Anitha: Calle Schulman dejtar igen.

Den nya romansen är 29-åriga Sandhra, rapporterar Expressen.

– Det stämmer att jag träffar henne, säger Calle Schulman.

Medieprofilen Calle Schulman, 37, har nu gått vidare efter separationen från Anitha Schulman. Hans nya kärlek ska enligt Expressen vara Sandhra, 29, som är investment manager i en fond.

– Jag kan bara säga att det stämmer att jag träffar henne, det är allt jag kommer säga om det som det är nu. Jag vill ligga lågt om det här, säger Calle Schulman när Nöjesbladet når honom.

Han vill inte säga någonting om hur länge de har träffats.

”Publicerade gemensamt beslut”

Det var i början av december som ex-paret Calle och Anitha Schulman gick ut offentligt med att de skiljer sig. De publicerade en gemensam text på sina respektive Instagramkonton.

”Jag och Anitha har gemensamt lugnt och stilla bestämt oss för att separera. Det sker helt utan dramatik. Vi är bästa vänner och kommer fortsätta umgås tillsammans med barnen. Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet”, skrev Calle Schulman då på Instagram.

Anitha och Calle Schulman träffades då de jobbade med produktionen bakom skandalsåpan ”Kungarna av Tylösand”. De har två barn tillsammans.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sprid julkänsla med de vackraste julblommorna! Skicka blombud med Interflora här!

Interflora

Bra dag! Extra glad idag efter att ha fått umgås med så härliga personer och jobbat för något så fantastiskt som @tryggabarnen Tack till er! ❤️
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Calle Schulman

Anitha Clemence (fd. Schulman)