Madonna adopterade tvillingar - pappan känner sig lurad

”Jag är deras pappa och jag kommer alltid vara deras pappa”

1 av 3
NÖJE

Madonna har adopterat två tvillingflickor.

Men enligt The Mail On Sunday var det mot pappans vilja.

– Det kan inte vara sant – jag vill inte att det ska vara sant, säger han till tidningen.

Madonna, 58, har fått tillökning. Hon kan nu titulera sig sexbarnsmamma, efter att ha adopterat tvillingarna Esther och Stella, 4, från afrikanska Malawi.

Men i en intervju med The Mail On Sunday säger den biologiska pappan, Adam Mwale, 40, att han har blivit vilseledd. Han trodde inte att döttrarnas flytt till USA skulle vara permanent.

– Jag fick redan från början veta att Esther och Stella skulle till en rik, utländsk kvinnas hem. Hon skulle ge dem en bra utbildning och sedan lämna tillbaka dem till mig, så att de kan leva med mig och hjälpa hela familjen, säger pappan till tidningen, som vid intervjutillfället inte helt har förstått att adoptionen är för alltid.

– Nu säger du till mig att adoptionen är permanent. Det kan inte vara sant – jag vill inte att det ska vara sant. Jag är deras pappa och jag kommer alltid vara deras pappa.

Blev instruerad att svara ja till allt

Adam Mwales tidigare fru dog dagarna efter tvillingarnas födsel. De hade fem barn sedan tidigare. Tvillingbebisarna togs till barnhemmet Home of Hope när pappan, som jobbar med jordbruk, inte kunde sköta dem själv.

Han säger att han blev kontaktad av barnhemmet våren 2016, som sade att det fanns en vit rik kvinna som ville ta sig an hans barn.

I januari i år inleddes den rättsliga processen. Adam Mwale, som inte är engelskspråkig eller läs- och skrivkunnig, säger att han blev instruerad att svara ja på alla frågor.

Hoppas på en framtid tillsammans

Under tiden som domstolsförhandlingar ägde rum, tillbringade Adam Mwale 12 dagar med tvillingflickorna.

– Det var spännande. De skulle få ett nytt liv för en tid och det var blandade känslor för oss alla. Jag trodde att det var början på något nytt, men tillfälligt. Jag trodde att de skulle få en bra utbildning, vilket jag aldrig skulle ha råd med, och att vi en dag skulle vara tillsammans igen. Innerst inne hoppas jag fortfarande på en framtid med dem. Barnhemsföreståndaren sa åt mig att inte diskutera det här, men nu är jag orolig, säger han till The Mail On Sunday.

The Mail On Sunday har sökt representanter för Madonnas utan framgång.

ARTIKELN HANDLAR OM

Madonna

Malawi