Niklas Strömstedt om Jan Malmsjö och Marie Göranzon

1 av 4
NÖJE

Jan Malmsjö och Marie Göranzon pratade öppenhjärtigt om sitt äktenskap.

Ett möte som stannade kvar hos Niklas Strömstedt.

– Det är inspirerande att lyssna till folk som levt tillsammans länge, säger han.

Paret Jenny och Niklas Strömstedt möter sex olika par i sex olika hemmiljöer i ”Tillsammans med Strömstedts” på TV4. Möte som alla har satt sina spår.

Men i kvällens program blev det lite extra speciellt då de blir hembjudna till skådisparet Marie Göranzon, 74, och Jan Malmsjö, 84.

– Alla par har påverkat oss på olika sätt, men det var skillnad på att träffa till exempel Felix och Clara Herngren som varit tillsammans i 15 år och Janne och Marie som levt nästan ett helt liv ihop, säger Niklas Strömstedt.

”Blir oängsligt”

Göranzon och Malmsjö har varit gifta i 40 år och pratade öppenhjärtigt om sitt långa liv tillsammans och avverkade allt från svartsjuka till döden.

– Det finns något med människor som är lite äldre... det blir liksom så oängsligt tillslut. De vet var de har varandra. Det är inspirerande att lyssna till folk som levt tillsammans länge tycker jag, säger Strömstedt.

I kommande program möter paret Heidi Andersson och Björn Ferry samt Helena Bergström och Colin Nutley.

– Jag tycker om alla program, de är väldigt olika just för att paren är väldigt olika. Det har känts speciellt med alla, säger Niklas Strömstedt.

ARTIKELN HANDLAR OM