Peg och Penny avslöjar Parneviks nakentradition: ”Väldigt svenskt”

avJakob Meijer

Jul den 24:e, midsommar – och nakenbad.

– Om folk kommer står mamma och pappa där helnakna, säger Penny Parnevik i ”Kändispodden” om familjens svenska traditioner.

Penny och Peg Parnevik är uppvuxna i USA. Men familjen håller hårt på några av sina svenska traditioner. Det berättar systrarna i ”Kändispodden” med Benjamin Andrée.

– Vi kör svensk jul, vi firar den 24:e i stället för 25:e. Och det är bara svensk mat under julen och så, säger Penny Parnevik i podcasten.

Föräldrarna kastar kläderna

Midsommar är även en högtid som familjen aldrig missar. Och när de gäller just sommaren är föräldrarna Jesper och Mia Parnevik inte främmande för att kasta kläderna.

– När vi var små fick vi alltid bada nakna, säger Penny Parnvik.

– Det tycker jag är väldigt svenskt. I USA får barn inte bada nakna. Det är skitsjukt om ett barn badar naket, men det fick vi alltid göra, och det tyckte jag var nice. Mamma och pappa var ”fuck it”, vi är svenskar liksom.

Familjen är bosatta i Florida, inte långt från karibiska öriket Bahamas.

– Vi brukar åka dit med vår båt. De är öde öar och inte så mycket folk där. Men om folk kommer står mamma och pappa där helnakna. De är mer: ”Åh, vi är svenskar”. Det är ett bra svar, säger Penny Parnevik.

Det här är familjen Parnevik 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM