Filmregissörens dotter är försvunnen: ”En djävulsk komplott”

avMathilde Albinsson

Publicerad:
1 av 3 | Foto: CAROLYN KASTER / AP
Nick Cassavetes hävdar att ex-frun Heather Wahlquist ligger bakom dotterns försvinnande.

Nick Cassavetes, regissören till succéfilmen ”Notebook”, är förtvivlad.

Hans dotter har försvunnit.

Men han tror sig veta vem som ligger bakom det mystiska försvinnandet – ex-frun.

Nick Cassavetes kan inte hitta sin 13-åriga dotter, Barbarella ”Barbie” Cassavetes.

Han beskyller sin före detta fru för att ligga bakom det plötsliga försvinnandet – och uppger för TMZ att han har blivit utsatt för en djävulsk komplott.

Enligt uppgifter till sajten ska Cassavetes ha gjort en polisanmälan i vilken han hävdar att ex-frun Heather Wahlquist har varit på rymmen med deras gemensamma dotter den senaste månaden. Han ska vid upprepade tillfällen försökt kontakta sin dotter, men utan framgång. Hennes telefon är avstängd och Heather vägrar svara när han ringer, rapporterar TMZ vidare.

”Vägrar låta mig träffa Barbie”

Nick Cassavetes anklagar dessutom ex-frun för att bryta mot deras överenskommelse om vårdnaden för Barbie. Han hävdar att Heather Wahlquist har stulit dottern från honom.

– Min 13-åriga dotter Barbarella Cassavetes är försvunnen, hennes mamma har upprepade gånger ignorerat och brutit mot domstolens order och föreskrifter. Heather Wahlquist är på rymmen, och hon vägrar att låta mig träffa Barbie, säger Nick Cassavetes till TMZ och fortsätter:

– Vi tror att hennes familj, mormor Linda Massad och gammelmoster Jeanette Massad Anderson, har hjälpt till att gömma Barbie och har även delgivits misstanke. Jag vet inte om hon är okej eller inte och jag är oerhört bekymrad över hennes välbefinnande.

Känd för ”The Notebook”

Nick Cassavetes är en amerikansk skådespelare, regissör och manusförfattare. Som regissör är han mest känd för filmerna ”John Q.” och ”Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta” (på engelska ”The Notebook”) med Ryan Gosling, Rachel McAdams och Cassavetes egen mamma, skådespelaren Gena Rowlands.

Publicerad: