Barbi-tvillingarna lurade av sol-och-vårare

NÖJE

Stämmer honom på en miljon dollar

Foto: Shane och Sia Barbi på en välgörenhetsgala för djur på Playboy-mansion.

Shane och Sia Barbi – mer kända som ”Barbi-tvillingarna” – har lämnat in en stämningsansökan mot Curt Johanson, som de kallar för ”den ultimata sol- och våraren”.

Enligt de blonda tvillingarna – som är kända för sina utvik och bisarra plastikoperationer – lurade Curt dem att använda sig av sina kändiskontakter för att göra djurrättsfilmen ”Your Mommy Kills Animals”.

Ljög

Enligt stämningsansökan – som sajten Tmz.com tagit del av – ljög Curt Johanson för tvillingarna när han sa att han var en Oscarsvinnare.

Han ska också ha övertalat anställda på tidningen Daily Variety (tvillingarna stämmer även tidningen) att publicera en artikel där det felaktigt påstås att Curt fått ett filmkontrakt värt 30 miljoner dollar.

Curt hävdade dessutom att han hade en ”nära relation” med Lindsay Lohan och hennes mamma, men enligt tvillingarna är det ”rent påhitt”.

Enligt Shane och Sia är Curt Johansson i verkligheten är en man som ”försörjer sig på att sälja t-shirts och bor i ett gästhus i utbyte mot att han jobbar som trädgårdsmästare”.

De blonda 44-åringarna kräver nästan sju miljoner kronor i skadestånd.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!