Meat Loaf i svåra smärtor: ”Inte kunnat sjunga på ett år”

1 av 2 | Foto: Richard Drew / AP
Meat Loaf.
NÖJE

Meat Loaf kan varken ta på sig strumpor eller skor.

Han har så ont i ryggen att han inte har kunnat sjunga på ett år.

– Du använder allt för att sjunga och jag kan bara inte göra det, säger han i en stor intervju med Rolling Stone Magazine.

Rockstjärnan Meat Loaf, vars riktiga namn är Marvin Lee Aday, har hunnit hylla 70 år. I en stor intervju med Rolling Stone Magazine berättar han om sin sviktande hälsa. Han kan inte längre ta på sig varken strumpor eller skor och tvingas använda en gåstol. Hans fru Deborah får hjälpa honom att lägga sig i sängen.

– Och eftersom att det gör ont i min rygg har jag inte kunnat sjunga på ett år. Du använder allt för att sjunga och jag kan bara inte göra det, säger han i intervjun.

Bråkar på Facebook

Dagarna ägnar han åt att se på repriser av ”Blue Bloods” och ”Law & Order”. Han spelar onlinespel och bråkar med folk på Facebook. Ofta gråter han till tv-program.

– Jag gråter jämnt. Jag gråter till och med till hundreklamer. Det är dumt.

Meat Loaf vet inte om han någonsin kommer göra en ny skiva eller turnera igen. Allt hänger på hans hälsa. I intervjun berättar han att han aldrig velat bli rockstjärna. Han ville bli proffs i amerikansk fotboll.

– När folk kallar mig legend säger jag ”kalla mig inte för det, jag är ingen legend”. Jag låtsas inte vara det. Jag vill bara vara en normal människa.

Fem album att se fram emot 2018 00:33
ARTIKELN HANDLAR OM