Tv-profil fick insekt i maten på McDonalds

”Det blev ett jäkla liv”

Tv-profilen Mirka Norrström från ”Familjen Annorlunda” fick en chock på McDonalds.

Hennes son hade tur i oturen och hittade en insekt i sin hamburgare.

– Annars hade han kanske ätit upp kackerlackan, säger hon till Nöjesbladet.

På väg hem från badstranden stannade Mirka Norrström, 46, känd från tv-serien ”Familjen Annorlunda”, och åtta av hennes barn till på McDonalds i Enköping.

Ungarna var hungriga och Mirka Norrström, som var trött efter en heldag på stranden, ville slippa laga middag.

Men när sonen Viktor, 13, lyfte på locket till sin hamburgare fick han och övriga familjen en obehaglig överraskning och det blev kaos.

– Han hittade en stor insekt som liknade en kackerlacka i sin burgare och det blev ett jäkla liv, säger hon.

Kunde råkat ha ätit upp den

På Instagram har Mirka Norrström lagt upp en bild på insekten som sonen hittade i sin hamburgare.

– Han gillar inte grönsaker och sallad och jag orkar aldrig säga något när jag beställer så han får alltid lyfta på locket och plocka bort istället. Det är därför han alltid, alltid öppnar sina hamburgare. Och det var ju en jäkla tur i det här fallet annars hade han kanske ätit upp kackerlackan, säger hon.

Mirka Norrström upplyste personalen på McDonalds vad hennes son hittat i sin hamburgare och fick då en nonchalant ursäkt, enligt henne. Sonen fick möjlighet att byta ut sin hamburgare mot en ny.

– Det var väldigt snålt tycker jag, de kunde åtminstone ha kompenserat för hela beställningen. Både Viktor och de andra barnen tappade matlusten, så där stod jag flera hundra kronor fattigare med åtta hungriga och griniga ungar. Så det var bara att packa sig in i bilen igen och köra hem för att laga middag.

McDonalds: ”Det får absolut inte hända”

Nöjesbladet har varit i kontakt med Mikael Nyström som är driftschef för den aktuella McDonalds-restaurangen.

– Det är väldigt olyckligt att det ligger en insekt i maten. Det sker extremt sällan och är väldigt ovanligt. Det får absolut inte hända. Vi kommer att följa upp det här väldigt noggrant, för det är oerhört viktigt att sånt här inte händer.

Men hur kunde det ske den här gången?

– Vi håller på att undersöka det. Jag tar det här på största allvar, för matkvaliteten och nöjda gäster är det allra viktigaste för oss.

Vad vill du säga till Mirka som råkade ut för det här?

– Jag tycker att det är jättetråkigt det Mirka har varit med om. Jag ska försöka ta kontakt med henne och vill be om ursäkt, säger Mikael Nyström.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE