”Sluta med cocacola och pizza”

NÖJE

Japansk svärdkonst och yoga är inget för eftersnackarna

I dokumentären ”Hollywood special: Vad stjärnorna äter” staplades den ena udda bantningskuren på den andra. Rådet från Aftonbladets nätläsare var med jordnära.

Ät mindre och motionera mer.

Uma Thurman biffade upp sig inför rollen i ”Kill Bill” med Forza, en träningsform baserad på japansk svärdkonst. En träningsguru i Hollywood rekommenderar råkost, yoga och sex. Elizabeth Hurley bantar med hjälp av stora mängder vattenkrassesoppa. Pamela Andersons metod är att borsta tänderna när hon blir hungrig.

Kändisarnas udda dieter tycktes inte imponera på deltagarna i eftersnack.

”Kan säga att alla och ingen diet fungerar. Allt handlar om självdisciplin och inställning!” skriver signaturen WoW. Normal utbrast bara: ”skärp er, rör på er, sluta med cocacola och pizza”.

Viktigast att man njuter

Många ville berätta om vad som fungerat för dem. Signaturen mysen rekommenderar ”flygvärdinnedieten” - mycket frukt, grönt, kött och fisk men inga spannmål eller mejeriprodukter. Vegankost, viktväktarna och Atkins har flera provat. Madde avråder däremot från den upphaussade Atkinsmetoden. ”Man blir trött, otrevlig, deprimerad och gråter floder! Kolhydrater är bra!”

Signaturen anarkaj varnade för program som ”Vad stjärnorna äter”. De bidrar till att fler tjejer drabbas av anorexia. Det viktigaste är att man njuter när man äter, tycker ”Matglad och smal”.

Läs mer:

Sandra Wejbro