Nick hånglade med Jessicas bästa väninna

NÖJE

CaCee Cobbs svek mot Jessica Simpson

Foto: Jessica Simpson och Nick Lachey.

Bara veckor efter skilsmässan mellan Jessica Simpson och Nick Lachey har han setts hånglande – med Jessicas bästis.

- Vi bara väntade på att de skulle slita kläderna av varandra, säger att vittne.

Jessica Simpson har gråtit ut mot bästa väninnan och personliga assistenten CaCee Cobbs axel efter skilsmässan med Nick Lachey.

CaCee har skymtats flera gånger i Jessica och Nicks realitysåpa ”Newlyweds” och syns ofta vid Jessicas sida. Senast i måndags var vännerna på Kanye Wests konsert på Hollywoodklubben Avalon tillsammans, enligt People.

Men vittnen säger sig ha sett CaCee och Nick tillsammans på Wilmer Valderramas fest i Los Angeles redan den 29 januari, skriver Life & style weekly.

- Nick hade sin arm runt henne och han kysste henne över hela ansiktet och på halsen. Hon hade sina armar om honom också, säger ett vittne.

Var där med sina respektive

Enligt en källa var både Nick och CaCee där med sina respektive. Nick med sin nya flickvän, tidigare Miss Kentucky Elizabeth Arnold, och CaCee med sin pojkvän. När de började bli närgångna var det många som inte trodde sina ögon.

- Vi tittade på utan att förstå någonting och bara väntade på att de skulle slita kläderna av varandra, säger ett vittne.

Nicks talesman hävdar dock att de bara är goda vänner.

- När de träffar varandra hälsar de väldigt varmt. Jag kan tänka mig att ett vittne skulle kunna tycka att det är lite märkligt, men det är inget romantiskt på gång.

Emma Svensson