Magnus & Mats ett par – igen

avYlwa Svensson

NÖJE

Sångaren: Vi ska försöka reda ut det här

I mitten av mars lämnade

paret in en skilsmässoansökan.

Nu har Magnus Carlsson och hans Mats bestämt sig för att prova igen.

– Vi ska försöka att reda ut det här, säger sångaren till Nöjesbladet.

Foto: Foto: KARIN TÖRNBLOM
Mats och Magnus Carlsson drar tillbaka sin skilsmässoansökan och har nu bestämt sig för att göra ett nytt försök ihop.

Drygt tre års äktenskap såg ut att vara över när paret den 10 mars lämnade in en ansökan om upplösande av partnerskap till Stockholms tingsrätt.

Men nu verkar schlagerstjärnan Magnus Carlsson, 34, och maken Mats Carlsson, som tidigare hette Pelli i efternamn, ha hittat tillbaka till varandra.

”Inte fly undan”

Tillsammans besökte de i går kväll sångerskan Therese Anderssons releasefest på restaurang Victoria i Stockholm. Till Nöjesbladet bekräftar Magnus Carlsson att han har tagit tillbaka skilsmässoansökan.

– Det går upp och ner i varje förhållande. Vi har bestämt oss för att försöka reda ut det här, säger han.

Magnus och Mats förlovade sig på midsommarafton 2005, ett år senare gifte de sig. Mona Sahlin var vigselförättare under ceremonin som ägde rum vid ett exklusivt spa på Hasseludden i Nacka utanför Stockholm.

– Har man väl gått så långt som att gifta sig är problemen till för att lösas, inte fly undan. Vi har byggt upp ett liv tillsammans och vi har mycket gemensamt, säger Mats Carlsson.

Såg nyförälskade ut

Paret såg lyckliga och nyförälskade ut under gårdagskvällens releasefest. Men Magnus Carlsson vill inte avslöja vad det är som har gjort att han och Mats fått en nytändning.

– Nej, det räcker så, säger han och ler.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!