Klick!

Tre män och en Victoria Silvstedt

Av: 

Catharina Cavalli

NÖJE

Chris, Maurice – och nu en mystisk Miami-hunk

Männen flockas som flugor kring vår svenska glamourexport. Klick! synar dem i sömmarna och reder ut turerna i triangeldramat.

Det har blåst i omgångar kring de blonda lockarna. 34-åriga Victoria Silvstedts kärleksliv är en susande karusell. De senaste heta strandbilder på den svenska glamourmodellen togs under en decembervistelse i Miami. Victoria njuter av strand, sol och hav – i sällskap av en okänd man.

Mer än vänskap

Den vitbadklädda duon skrattar, omfamnas och ser ut att ha trevligt i varandras sällskap. En öm läppträff förekommer också – och vittnar om att det handlar om mer än en flyktig vänskap.

En van strandresenär vet hur man fixar beachbarret.
En van strandresenär vet hur man fixar beachbarret.

Är Victoria mitt uppe i ett triangeldrama?

Så sent som på annandagen sågs

hon åter i sällskap av schweizaren Maurice Dabbah, den mystiske mångmiljonären som frekvent dykt upp vid Victorias sida sedan 2004. Paret lämnade restaurangen Il Quattro på Miami beach tillsammans, med duckande huvuden för fotoblixtrarna, och klev in i en limousin.

Samtidigt ryktas det att Victoria är nära en återförening med exmaken Chris Wragge, 38.

Egen tv-serie

Vid en lokal Emmyceremoni i våras, där Chris skulle ta emot ett pris för sina insatser som nyhetsankare för CBS, anlände de sida vid sida och åt senare en lång middag ihop, enligt tidningen New York post. Under kvällen bar Chris sin vigselring igen för första gången på fem månader. Och vad är det som åter blänker på Victorias finger på strandbilderna från Miami?

Blondinen från Bollnäs är just nu aktuell med en realityserie – ”My fabulous life” – där kameror är henne hack i häl under alla glammiga fester, tv-framträdanden och events. Men utan att vi får en inblick i hennes romantiska förehavanden. Enligt Victoria själv är det en ny mognare sida som vi får se i rutan.

– Jag gör inte saker som jag brukade göra. Jag ramlar inte längre ut, full, från bilar utan trosor. Jag har slutat med den livsstilen, sa hon nyligen i en intervju med Aftonbladet.

– Jag har inte tid att parta så mycket nu, jag bara jobbar.

Hon uttryckte även en längtan efter att bilda familj.

Med vem återstår att se.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommardeal: Prova BookBeat gratis i en månad – klicka här!

BookBeat

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!