Mejla

Zandra Lundberg

Trollkarlens frieri gör mig alldeles uppspelt

NÖJE

Här i veckan var jag i färd med att skriva en notis om att Criss Angel har förlovat sig i Mexiko.

Criss Angel? Kanske ni tänker.

Det gjorde jag också.

Zandra Lundberg.

Jag hade inte en susning om vem han var, men jag tog kvickt reda på att han är en amerikansk magiker, förlåt illusio­nist, och att hans nyblivna ­fästmö Sandra Gonzalez har hemma­blekt hår och ser ut att ha haft en stökig uppväxt i en husvagnspark.

Ska man tro skvallret på nätet har denne Criss hunnit ligga runt en del bland Hollywoods kvinnfolk innan han fiskade upp Sandra. Namn som svischar förbi är Pamela ­Anderson och Cameron Diaz och den där playboytjejen som lyckades sista-minuten-fly från ett giftermål med Hugh ­Hefner.

Criss Angel har långt flygigt glansigt svart hår och jag tänker att det är någonting med trollkarlar, förlåt illusionister, och hår. Att publiken på deras ­shower inte skulle godkänna någonting annat än en 30-centimetersman. Att de skulle tappa trovärdigheten, bli utbuade från scenen och i värsta fall ­arbetslösa om de dök upp i en sketen 200-kronorssnagg. Och arbetslöshet vill de inte riskera för det kan väl ett glin utan miniräknare räkna ut att det inte är en dans på några som helst rosor att vara arbetslös trollkarl i dagens samhälle när det poppar upp nya hobbyförmågor i ­talangjakter var och varannan helg. ”Och allt är den där jävla Uri Gellers fel”, brukar det nog sväras när trollkarlarna, förlåt illusionisterna, dricker flasköl ihop och hoppas att någon i sällskapet blir så packad att den avslöjar alla sina paradtrick.

Ja, Criss Angel är en man som är mån om sitt hår, det ser man på honom. Om Fab 5 skulle göra ett oväntat besök i Criss Angels hem så hade den där tråkiga groomingkillen – han som känns misstänkt straight – fått snoka reda på något annat att klaga på, kanske mögel bakom badkaret eller kiss på toaringen,­ för mängden hårprodukter är det i alla fall inget fel på.

Jag blir uppspelt när jag tänker på Criss Angels frieri. Att han har lagt extra omsorg på håret den här kvällen i Mexiko. Att hans hemmablekta flickvän kanske anar att något är i görningen eftersom Criss brukar chilla med hårvården under ­semestern då han anser det ­vara ”en del av jobbet”.

Och att han sedan stod där, på knä, och kanske svischade Pamela Anderson och Cameron Diaz och hon den där som rymde från Hugh Hefner förbi en sista gång på näthinnan, och kanske fumlade han lite med ringen som han köpt för sin surt förvärvade trollkarlslön, förlåt illusionistlön, och hon tyckte det var lite gulligt och fnittrade fram ett ja.

Jag tänker för mig själv att jag borde ge illusionisterna mer stöd. Kanske anmäla Criss Angel­ till Fab 5 så han får exponering i media och därmed större publik på sina shower så han kan överraska Sandra med en orkansäker villa med pool.

Det fnular jag på en stund – tills jag kommer till sans och undrar vad i HELVETE jag håller på med, jag skulle skriva en notis – inte rädda trollkarlar.

Förlåt, illusionister.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sprid julkänsla med de vackraste julblommorna! Skicka blombud med Interflora här!

Interflora

Av: 

Zandra Lundberg

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Zandra Lundberg