Jonas blir sambo med Stephanie

NÖJE

Prinsessan Madeleines ex-fästman flyttar ihop med hennes forna väninna

Foto: Prinsessan Madeleine.

Kärleksvinden som drog in över prinsessan Madeleines ex-fästman Jonas Bergström, 32, och barndomsvän Stephanie af Klercker, 28, har knappast mojnat.

Nu har duon ett gemensamt näste.

Visade kärleken öppet i våras

Stephanie skrev sig nylig­en på samma adress som Jonas,­ på en exklusiv gata på Östermalm i Stockholm. ­Jonas och Stephanie vis­a­­de sin kärlek ­öppet för första gången i våras. Madeleine sades vara chockad och sviken och bröt ­direkt kontakten med sin forna väninna. Jonas­ och Madde hade då redan slutat prata. Hans ­påstådda otrohetsaffär med norska 21-åringen Tora Uppström ett år tidigare knäckte deras relation.

– Madeleine har bestämt sig för att vara­ iskall när det gäller Jonas. Hon vill inte ha något med honom att göra, sa en källa med insyn i kungahuset till Klick!

”Madde vill skynda på romansen”

Lillsessan vill nu i stället visa att hon ­menar allvar med sin amerikanske pojkvän, finansvalpen Chris O’Neill, 37.

– Madeleine vill skynda på h­ela romansen med Chris, för hennes del kan hon tänka sig att  flytta ihop på allvar och förlova sig redan i morgon om det är så, sa en vän till kungafamilj­en nyligen till Klick!

Men vi får se vem av paren som hinner först till altaret. Att Jonas och Stephanie valt att flytta ihop skulle kunna ses som ett tecken på att en förlovning är i sikte. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!