Inbjuden av Tyra Banks

1 av 3 | Foto: Eva Nazemson – har gett arbetsmoralen ett nytt ansikte.
NÖJE

Spyan i direktsändning blev biljetten rakt in i glamourgräddan. Sveriges egen youtube-klassiker, Eva Nazemson, flög raka spåret till Tyra Banks Show i New York och fick en smakbit av livet i sus och dus.

– Jag kände mig som en filmstjärna. Det var fantastiskt, säger hon till Klick.

Det är måndag och Eva Nazemson, 23, har precis fått sitt livs telefonsamtal. En av Amerikas mest populära talkshowvärdar vill träffa just henne, ringalingtjejen från Huddinge. På sin blogg håller hon inte känslorna tillbaka. ”JUST NU ÄR JAG HÖG! Jag har precis fått ett mejl av en kille som jobbar med Tyra Banks Show i New York. Och dom ska ha ett program nästa vecka om youtube-klipp. GISSA VEMS KLIPP DOM VILL HA MED!”

Kort varsel

Eva Nazemsons direktsända spya har setts av miljoner tittare världen över. Tillsammans med pianospelande katter och snubblande sångerskor var hon ett av de klassiska videoklipp som bjudits in till den legendariska programledaren. På kort varsel flögs hon till New York och fick en upplevelse för livet.

– Jag bodde precis jämte Empire State Building på ett riktigt lyxhotell. Inte så illa pinkat va? säger Eva.

”Det var helt galet”

Hur kändes det när du anlände till New York?

– Jag kände mig som en kändis. Chauffören hade skjorta och slips och det var ingen ful gul taxibil som kom och hämtade mig, det var en riktig bil. Stackaren fick skjutsa runt mig i två timmar mitt i natten, jag behövde äta, skaffa raklödder för benen och hitta hotellet.

Var Tyra lika snygg i verkligheten?

– Lika snygg, lika trevlig och lika lång, precis som på tv. Jag hann tyvärr bara prata med henne en liten stund innan showen började.

Hur var studion?

– Enorm! Det kändes som om 100 olika producenter rusade runt till höger och vänster och skrev på papper, det var helt galet. Samtidigt var det

väldigt glamouröst med sminket och stajlingen. Stor skillnad från hemma i Sverige.

Var du nervös innan du skulle in?

– Jättenervös. jag kunde inte sova natten innan, jag var rädd att min engelska skulle vara dålig och att jag skulle stamma. Dessutom hade jag glömt min laddare så telefonen var död. Men allt gick jättebra. Calle Schulman var med som stöd och lånade ut sin mobil till mig.

Till sist, hur stor förebild är Tyra för dig som programledare?

– Min egen show skulle absolut likna hennes. Jag är ingen manusperson och gillar livekänsla och spontanitet, eller ja, inte FÖR mycket spontanitet kanske, haha.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!