Scarlett Johansen tjänar mest – och är besviken

NÖJE

Är enda kvinnan på topplistan

1 av 3

Scarlett Johansen är missnöjd.

Hon är ensam kvinna på topp 10 listan över skådespelare som tjänar mest pengar på biljetter.

”Det är faktiskt en typ av besvikelse, att vara den enda kvinnan”, säger hon på röda mattan, enligt News.

Scarlett Johansen, 31, är den skådespelerska som drar in mest pengar av alla i världen när det kommer till biljettintäkter, skriver Box Office Mojo. Enligt topplistan har hon dragit in motsvarande 28 miljarder kronor och fullkomligt utklassar andra superstjärnor som Julia Roberts och Meryl Streep. Faktum är att inga andra kvinnor är med på topp 10 i listan. Den första kvinnan efter Johansen är Cameron Diaz som landar på en nittonde-plats.

Är besviken

Det här har upprört Johansen som kommenterat sin plats på listan, skriver den australiensiska nyhetssajten News.

– Det är spännande att vara den enda kvinnan i kategorin... Det är faktiskt en typ av besvikelse, att vara den enda kvinnan, det var lite av en överraskning för mig”, sa hon på röda mattan i veckan, enligt News.

Scarlett Johansen fick sitt stora genombrott som den ryska agenten ”Black Widow”, Natasha Romanova i Marvels Avengers. Där försvarar hon Usa mot skurkar tillsammans med de andra superhjältarna som Iron Man, Thor och Captain America.

Tjänar mest

Scarlett Johansens totala plats på listan är plats nummer tio. Den som tjänar allra mest pengar på biljettintäkter och har plats nummer ett på listan är Harrison Ford. Han följs av herrarna Samuel L. Jackson och Morgan Freeman.

ARTIKELN HANDLAR OM