Stjärnan tvingas flytta på grund av kattstalker

NÖJE

Mannen lämnade vykort med katter på och mjauade in genom skådisens brevinkast

1 av 3

Keira Knightley med familj planerar nu att lämna den del av London där de bott i två år, detta efter att hon inte längre kan stå ut med att bo i det område där en stalker förföljde henne under en längre tid.

– Jag blir rädd så fort jag lämnar mitt hem, säger stjärnan.

Mannen som förföljde skådespelaren lämnade flera meddelanden och vykort med katter på genom hennes brevinkast, och det hände även att han gjorde kattliknande läten genom luckan i dörren. Han har också skrivit katt-inspirerad musik som han lämnat över till stjärnan.

Känner sig inte säker

Nu planerar Keira Knightley med familj att flytta från den del av London där de bott i två år, då stjärnan inte längre känner sig säker i området där mannen plågade henne under tre månadet.

”Jag och min make hade hoppats att våra barn skulle kunna gå i skolan här, men den här mannen har orsakat oss för mycket stress och panik för att det ska vara möjligt”, säger hon under ett förhör i rätten.

”Min största mardröm”

Skådespelaren har sagt att hon även tidigare fått beundrarbrev och liknande meddelanden levererat till sitt hem, men att det aldrig varit så obehagligt som det var den här gången.

Om jag träffade den här mannen igen vet jag inte vad jag skulle göra” säger stjärnan.

”Tanken på att min dotter skulle vara i fara är min största mardröm”, fortsatte hon.

Mannen har under hösten erkänt att han stalkat Knightley men försvarar sitt beteende med att han gjort det för han ville att hon skulle hjälpa honom i hans musikkarriär. Mannen är nu dömd till åtta veckors fängelse och har fått ett besöksförbud mot skådespelaren och dennes familj.

ARTIKELN HANDLAR OM