Thomas Gibson kickas från ”Criminal minds”

NÖJE

Sparkade sin kollega på benet

1 av 3 | Foto: Thomas Gibson

Han sparkade en av seriens manusförfattare på benet.

Nu tvingas skådespelaren Thomas Gibson lämna ”Criminal minds” permanent, rapporterar TMZ.

Under torsdagen kom det fram att Thomas Gibson, som spelar en av huvudrollerna i tv-serien ”Criminal minds”, hade blivit avstängd från serien efter ett bråk med en manusförfattare gällande en scen. Thomas Gibson blev arg och sparkade sin kollega på benet.

Nu står det klart att skådespelaren inte kommer att delta i den 12e säsongen överhuvudtaget. Han har nämligen blivit sparkad, rapporterar TMZ.

– Thomas Gibson har blivit avskedad från Criminal Minds. Detaljer för hur hans karaktär kommer att försvinna i serien kommer att meddelas vid ett senare tillfälle, skriver ABC, som producerar tv-serien, i ett pressmeddelande, enligt TMZ.

”Hade hoppats få vara med”

Thomas Gibson, som tidigare har sagt att han ångrar sitt våldsamma agerande, kommenterar beslutet och säger att han inte vill lämna serien.

– Jag älskar Criminal Minds och jag har lagt mitt hjärta och själ i serien under de senaste tolv åren. Jag hade hoppats få vara med till slutet, men det är inte möjligt nu. Jag skulle bara vilja säga tack till manusförfattarna, producenterna, skådespelarna, vårt fantastiska crew, och framförallt till de bästa fansen en serie kan hoppas på, säger han till TMZ.

Enligt sajten är det inte första gången Gibson hamnat i slagsmål under inspelningen av serien. För några år sedan tvingades han ta kurser i att hantera ilska.