Blir en blixtvisit för Bruce i Göteborg

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

"Svårare än Jesus att möta"

1 av 14 | Foto: Carolina Byrmo
Bruce-fanet Mikael Fagerberg.

Det ser ut att bli en blixtvisit för Bruce Springsteen i Göteborg.

En person i världsstjärnans närhet säger till Aftonbladet att Bossen kommer anlända till Ullevi vid 17-tiden och lämna Sverige direkt efter konserten.

Aftonbladet Linus Pettersson och Carolina Byrmo.
Aftonbladet Linus Pettersson och Carolina Byrmo.

Sommarens tredje Göteborgs-konsert med Bruce Springsteen och E Street Band kommer allt närmare. Klockan 20.00 under lördagskvällen kliver de upp på Ullevis scen.

Än har dock Bossen inte anlänt till Göteborg. Och enligt en person i hans närhet kommer han inte spendera många timmar på svensk mark.

Efter att ha sett sin dotter tävla i Dublin Horse Show under fredagen förväntas han flyga till Sverige och anlända till Ullevi vid 17-tiden under lördagseftermiddagen.

Direkt efter konserten uppges han åka till flygplatsen och lämna Sverige.

”Pantade burkar för att ha råd”

Trots beskedet har flera fans samlats utanför det hotell där E Street Band bor. I hopp om att få en skymt av världsstjärnorna.

– Bruce blir svår. Han är svårare än Jesus att möta. Men att träffa bandet är lika stort för mig, säger Mikael Fagerberg, som väntade utanför hotellet även under fredagen. Målet har varit att få autografer på den LP-skiva han köpte som 12-åring.

– Jag kommer ihåg att jag pantade burkar för att ha råd med den. På tre veckor hade jag skivan. Det var en fruktansvärd kamp, men tillslut fick jag skivan.

”Ser fram emot konserten”

Lördagens Bruce-konsert blir Mikael Fagerbergs sjunde i år. Han tror att den kommer toppa allt. Det är därför han har köat sedan i början av veckan och just nu ser ut att kliva in på Ullevi som nummer 43.

– Jag tror att den här konserten kommer bli den bästa. Han kommer ge allt. Det kommer bara bli ren njutning, säger han.

Strax efter klockan tolv började bandmedlemmarna röra sig utanför hotellet. Charles Giordano var först ut.

– Jag mår bra! Och formen är bra, säger han.

Vad tror du om konserten?

– Jag ser alltid fram emot dem. Alla är så roliga.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN