”Blac Chyna” Angela Renée White

Här är första bilden på Blac Chynas bebis

avTerese Ekelöw

Delar ultraljudsbild på Instagram

1 av 2 | Foto: INSTAGRAM
Första bilden på bebisen.

Nyförlovade Blac Chyna och Rob Kardashian ska bli föräldrar. Nu postar hon första ultraljudsbilden på bebisen tillsammans med en kärleksfullt meddelande till sin familj.

”Vi ska få ett till knippe av glädje”, skriver hon på Instagram.

Blac Chyna, 27, och Rob Kardashian, 29, väntar barn. Paret som förlovade sig i början av april i år annonserade graviditeten med en emoji på Instagram tidigare i maj. Nu använder det de sociala mediet igen för att visa upp den första bilden på bebislyckan. Blac Chyna delade med sig av en ultraljudsbild av den lilla knodden med en lång kärleksförklaring till hennes växande familj.

”Trodde jag hade allt jag behövde”

”Under en lång tid kände jag att King skulle bli ett ensambarn. Att han var min största välsignelse och att vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar tillsammans bara vi två. Jag letade inte längre efter kärlek för att jag trodde att jag hade allt jag behövde. Allt vi behövde”, skriver hon i undertexten till bilden.

”Ett till knippe glädje”

Blac Chyna har treåriga sonen King tillsammans med rapparen Tyga. Nu ska King bli storebror.

”Men se på gud. Här är jag förlovad för att gifta mig med en av de bästa männen jag känner som älskar King och mig villkorslöst och vi ska få ett till knippe av glädje! Jag vill bara säga ge aldrig upp och ha tro för att sagor kan bli sanna.”, skriver hon på Instagram.

Ultraljudsbilden på Instagram har i skrivande stund gillats över 270 000 gånger.

ARTIKELN HANDLAR OM