Cara Delevingne

Cara Delevingne får böter efter vredesutbrott

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Skrek ”fuck you” åt vakter på tågstation

Supermodellen och skådespelaren Cara Delevingne är i blåsväder.

23-åringen blev vansinnig när hennes bagage valdes ut för en stickprovskontroll inför en tågresa från Paris till London, skriver The Telegraph.

Utbrottet resulterade i böter.

Cara Delevingne skulle kliva på tåget från Paris till London i början av maj när hennes väska plockades upp av säkerhetsvakter.

Det uppskattades inte av toppmodellen, som fick ett vredesutbrott och betedde sig som en ”bortskämd brat”, berättar ögonvittnen på tågstationen Gare du Nord. Cara Delevingne svor dessutom åt säkerhetspersonalen och skrek ”fuck you”.

– Det var som att hon trodde att hon inte behövde rätta sig efter samma regler som alla andra bara för att hon är känd, säger en person på plats.

Fick böter

Modellens utbrott resulterade i att hon hölls kvar på stationen i en timme innan hon tilläts resa vidare. Med sig fick hon en bot på en mindre summa pengar.

Brottet? Verbalt ofredande.

Cara Delevingne har synts i kampanjer för Burberry, Dolce & Gabbana och Mulberry och spelat i storfilmen ”Suicide Squad”. Hon var på väg till London för att vara med på sin syster Poppy Delevingnes födelsedagsfest.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Zlatans nya bok "Adrenalina" – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Publisert:

LÄS VIDARE

Lista: De anklagar Harvey Weinstein för sexuella övergrepp

ÄMNEN I ARTIKELN

Cara Delevingne

London

Paris