Här hyllar Schyffert Amy Schumer

NÖJE

Delar minnen på Instagram

Foto: Schyffert uppmanade folk att besöka Schumers show i Stockholm.

Henrik Schyffert hyllar Amy Schumer på Instagram.

Med ett foto som han själv tagit på komikerstjärnan uppmanade han folk att besöka hennes show i stockholm.
– Jag kommer inte missa det i alla fall, skriver han på Instagram.

Under onsdagkvällen showade den amerikanska komikerstjärnan Amy Schumer på Hovet i Stockholm. Inför hennes framträdande passade den svenska komikern Henrik Schyffert på att hylla henne i ett inlägg på Instagram.

Där berättar han att han delat scen med Schumer på Södra Teatern en gång för sex år sedan. Innan hennes framträdande bad hon Schyffert om hjälp med sitt manus för att kolla vilka skämt som skulle gå hem hos den svenska publiken.

Slaktade på scen

”Hon kollade om vi kände till ”Deadliest catch”, var vi står i abortfrågan och om vi vet vem Maury Povich är. Sen styrde hon om, skrev till och så fick jag stå i kulissen och se hur hon gick ut på scen och slaktade. Sen gick vi ut en sväng och helgen blev till och med en rutin”, skriver Schyffert.

Till texten har han lagt upp en bild på Schumer i cowboyboots, som han själv tagit, den kvällen för sex år sedan, berättar han.

Schyffert påpekar också hur rätt allting är i Schumers framträdande och passade på att uppmana folk att köpa biljetter inför kvällen.
”Jag kommer inte missa det i alla fall”, skriver han.

Schumer svarar

Amy Schumer har själv svarat på hyllningen i kommentarsfältet.
”Tack så mycket! Jag älskade verkligen att träffa dig och jag är fortfarande så tacksam för att du tog dig tid att hjälpa mig! Känns som igår!”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM