Skippers miljonsmäll: ”Jag har inga pengar”

NÖJE

Döms betala tre miljoner ihop med exmaken

1 av 5 | Foto: Anna Skipper.

Här är Anna Skippers miljonsmäll.

Nu döms tv-stjärnan att tillsammans med exmaken betala tre miljoner kronor till hennes tidigare svärmor.

– Det är oerhört kämpigt, säger Anna Skipper.

Anna Skipper dömdes i Stockholms tingsrätt att tillsammans med före detta maken Olof Skipper betala 3 miljoner kronor till hans mamma, Laila Skipper. En deldom kom redan i januari.

Anledningen var ett lån som paret tog 2011, när de köpte ett hus i Turkiet. Lånet skulle vara ett korttidslån, men Laila Skipper fick aldrig tillbaka pengarna.

Nu har dock rätten beslutat Anna och Olof har ett solidariskt betalningsansvar. Anna Skipper är också skyldig att betala Laila Skippers rättegångskostnader om 97 733 kr.

– Det är glädjande för Laila. Men nu gäller det att få betalt. Det är tufft för henne. Hon har levt under kräva förhållanden, för att inte förlora sin egen bostad, säger Laila Skippers ombud Gabriel Donner.

”Oerhört kämpigt”

När Nöjesbladet når Anna Skipper, är hon osäker på huruvida hon kommer att överklaga domen.

– Det viktigaste är att Laila får igen sina pengar. Problemet är att Olof inte vill sälja fastigheten där pengarna sitter. Jag har inga pengar. Det är oerhört kämpigt, säger hon.

Paret äger huset i Turkiet gemensamt.

Men Olof Skipper vill inte sälja fastigheten.

– Det kommer inte på fråga i dagsläget. Jag ser inte den möjligheten. För det är inte juridiskt utrett hur det ska gå till. Det är vad jag kan säga. Jag kan inte betala för jag har inga pengar, säger han.