”Jag dog nästan efter missfallet”

Sångerskan berättar om skräcken efter tragedin

Nu talar sångerskan ut om sin personliga tragedi.

Hon förlorade sitt barn och var själv nära att dö.

– Jag dog nästan, men jag var så avtrubbad så jag brydde mig inte, säger Lily Allen till The Sun.

Lily Allen, 28, har varit förhållandevis tyst om den personliga tragedi som inträffade i november 2010. Popstjärnan drabbades då av ett missfall under sin graviditet med maken Sam Cooper, 35, och var nära att dö av blodförgiftning. Bara dagar efter att ha förlorat sitt ofödda barn fördes Lily Allen till sjukhus med förgiftat blod.

– Jag dog nästan, men jag var så avtrubbad så jag brydde mig inte. Jag hade precis förlorat mitt barn, säger hon till The Sun.

”Skrämmande och smärtsamt”

Det har nästan gått fyra år sedan tragedin och Lilly Allen återhämtade sig efter en framgångsrik operation. Hon har nu två döttrar, Ethel, 2, och Marni, 1, men minnena är fortfarande lika smärtsamma.

– Jag höll mitt barn och det var verkligen skrämmande och smärtsamt. En av de svåraste saker som kan hända en människa, förklarade hon.

I tidningen ”It's Not Fair” tackar hon sin man Sam Cooper för att ha hjälpt henne genom pärsen 2010, men också för att ha fått henne att sluta med missbruk av olika slag. Hon berättar att hon medicinerade sig själv med ”alkohol och allt möjligt” i början när de träffades.

Publisert: