Storgrälar efter otrohetsryktena

1 av 3 | Foto: ”Skriker och gråter”Förhållandet mellan Dean McDermott och Tori Spelling är enligt en källa mycket spänt efter uppgifterna om att han varit otrogen.
NÖJE

Utåt har Tori Spelling inte sagt ett knyst om maken Dean McDermotts utpekade otrohet.

Men bakom parets stängda dörrar är det annorlunda.

– Hon säger att han förstört allt, inklusive julen, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.

– Även om hon har försökt att inte gräla med honom framför barnen är det omöjligt. Hon har gråtit, skrikit åt Dean och sagt att han förstört allt, inklusive julen, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.

Det var i början av förra veckan som veckotidningen US publicerade en intervju med Emily Goodhand, 28, som hävdade att hon den 6 december haft en het natt med McDermott, 47, när han var på affärsresa i Toronto.

Målade upp lyckligt liv

Hon berättade också att han hade pratat om Spelling, 40, och sagt att de aldrig låg med varandra.

Det stod i bjärt kontrast till den lyckliga bild som Spelling dagen därpå målade upp av sitt liv tillsammans med McDermott och parets fyra barn:

– Jag känner mig så tacksam och lyckligt lottad, sa hon i en hälsning till fansen.

Träffades när han var gift

Men en källa säger att taktiken är Spellings kalkylerade plan och att hon offentligt vägrar kommentera otrohetsuppgifterna, trots att hon tror på dem.

– Tori är besatt av att ha en perfekt familjebild och tror att det är en del av hennes image. Att kommentera eller uttala sig om otroheten skulle fläcka den imagen.

När Spelling träffade sin blivande make var han gift och hade två barn.