Nöje

”Jag är trött på att Kikki gråter ut”

avMartin Gustafsson

Nu går Laila Bagge till hård attack mot schlagerveteranen

Foto: Foto: ANDREAS BARDELL
”EN TUFF BRANSCH” Laila Bagge menar att nöjesbranschen är tuff och hon har tröttnat på att läsa om hur synd det är om Kikki Danielsson. ”Man kan inte gråta ut varje gång man inte blir 100 procent korrekt behandlad”, säger Laila Bagge till Nöjesbladet.

Laila Bagge är trött på Kikki Danielssons tårar.

Nu går hon till hård attack mot schlagerveteranen.

– Man kan inte gråta ut varje gång man inte blir 100 procent korrekt behandlad, säger hon i en kommentar till Nöjesbladet.

Foto: Foto: PERNILLA WAHLMAN
Laila Bagge tycker att Kikki Danielsson borde gå vidare och i stället tänka på alla dem som förgäves försöker slå sig fram i nöjesbranschen.

Laila Bagge, 37, är stenhård bakom jurybordet i ”Idol” i TV4.

Men i stället för att bedöma oerfarna ”Idol”-deltagare väljer hon nu att leverera en ordentlig snyting till en av Sveriges mest kända artister.

Kikki Danielsson, 58.

Det är Kikki Danielssons tårar efter att ha blivit petad från TV4:s stora satsning där namnkunniga kändisar får tolka varandras låtar som får Laila Bagge att reagera.

”Vakna upp”

– Tydligen så är det så att hon nyligen blivit sparkad från en ny tv-produktion som nu i dagarna skulle påbörja sina första inspelningar. När man läser hur detta har gått till har jag full förståelse för att Kikki blir ledsen och besviken, skriver hon på sin blogg.

Hon fortsätter:

– Men det jag nu är så uppriktigt trött på är alla dessa uttalande som görs om hur synd det är om Kikki och att det verkar som att hela världen är emot henne.

I stället menar Laila Bagge att nöjesbranschen är hård mot alla. Inte bara Kikki Danielsson. Veteranen borde i stället ”vakna upp och öppna ögonen för hur det faktiskt är i denna bransch”.

Blir provocerad

Hon skriver även att Kikki Danielssons uttalanden ”provocerar” henne och att en sån erfaren artist borde tänka på alla dem som förgäves försöker slå sig fram i branschen.

– Det känns otacksamt och faktiskt bortskämt av en artist som är så etablerad att reagera på detta sätt. Hon har haft en fantastisk karriär i Sverige och har det med sig i bagaget. Tänk då på alla som år efter år försöker att bli artister och slå igenom, som får nej efter nej, år efter

år. Men som ändå reser sig upp och försöker igen, skriver hon.

”Gå vidare i stället”

Hon avslutar med att ge schlagerveteranen ett gott råd.

– Jag tycker att det är väldigt tråkigt att Kikki har blivit behandlad på detta sätt, men jag är trött på att hon ska gråta ut i press och berätta hur hemska

alla är. Tyvärr, det är en tuff bransch och vem som helst som försöker ta sig in i denna bransch vet det. Nä, nu är det dags att Kikki i stället för att gråta ut, borstar bort dammet, sätter på plåster på skrubbsåren och reser sig upp med högt buret

huvud och går vidare i stället.

I en kommentar till Nöjesbladet förklarar Laila Bagge sitt inlägg.

– Det här är showbusiness och det har hänt oss alla. Man kan inte gå ut och säga att man är mobbad och gråta ut varje gång man inte blir 100 procent korrekt behandlad, hälsar hon.

Nöjesbladet har förgäves sökt Kikki Danielsson.