”Hon är vårt lilla under”

1 av 13 | Foto: Den tredje mars i år på Los Angeles-sjukhuset Cedars-Sinai föddes skådespelarparet Eric Danes och Rebecca Gayhearts första barn - dottern Billie Beatrice. ”Det var ett överväldigande ögonblick - förmodligen det största i mitt liv så långt. Vi är så välsignade. Ögonblicket vi hade väntat på kom äntligen”, säger den lyckliga mamman Rebecca Gayheart till Us Weekly om förlossningen.
NÖJE

Nu visar skådespelarparet Eric "McSteamy" Dane, 37, och hans fru Rebecca Gayheart, 38, stolt upp sin lilla bebis för första gången. Klick! kan som enda tidning i Sverige visa er de exklusiva bilderna på dottern Billie Beatrice.

Efter sex år tillsammans fick ”Grey’s anatomy”- stjärnan Eric ”McSteamy” Dane, 37, och hans fru Rebecca Gayheart, 38, äntligen sitt kärleksbarn. Den tredje mars i år föddes dottern Billie Beatrice på sjukhuset Cedars-Sinai i Los Angeles. Nu berättar den nyblivna modern om födseln och hur det kändes att få barn.

– Jag hade en hyfsat behaglig graviditet. Jag visste inte vad jag skulle vänta mig av födseln men det gick jättebra. Eric var en fantastisk coach.

Hur var det att se din dotter för första gången, var det lika känslosamt som du hade föreställt dig?

– Vi var så uppspelta inför att möta henne. Det var det mest känslofyllda ögonblicket i mitt liv, det var som inget annat.

Hur var det att ta hem henne för första gången?

– Vi kunde inte lämna sjukhuset fort nog. Vi var väldigt lyckliga över att få komma hem och tillbringa tid med henne. Hundarna älskar henne också. Vem gör vad, delar ni på nattskiften?

– Eftersom jag ammar är det jag som tar hand om matningen, men Eric är en mästare på att linda.

Hur sover och äter hon?

– Hon sover bra och äter bra.

Tycker du att hon är mer lik en av er?

– Just nu ser hon precis ut som Eric.

Berätta om hennes namn?

– Vi valde namn ur familjen. Billie var Erics fasters namn och Beatrice hette min mormor . Och slutligen, hur förevigar ni hennes första veckor?

– Vi gjorde en professionell plåtning när hon var två och en halv vecka gammal. Eric har tagit massor av bilder av henne, ingen kan få kameran ur hans händer.

Översättning/bearbetning: Hanna Jakobson

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!