Läsarna: Det sämsta vi sett

NÖJE

– Det sämsta jag sett i Eurovision Song Contest, skriver Nöjesbladets Markus Larsson om gårdagens semifinal.

Och han får medhåll av läsarna.

– Fan vad kass semifinal!!, skriver tönten.

Drygt en miljon såg tisdagkvällens semifinal i Eurovision Song Contest från Oslo

Och det är inte bara Nöjesbladets sachlagerkrönikör som sågar kvaliteten på semin.

Nöjesbladets läsare tar också fram motorsågen, chokar rejält och drar igång den.

Över hälften av de som röstat på nätfrågan, 6175 personer, anser att det är det sämsta de sett. 27 procent tycker att den var dålig, medan bara strax under 20 procent anser att semifinalen var okej eller bättre.

”Kass semifinal!”

Bland läsarkommentarerna fanns också en hel del ris att hitta.

– Hahahaha jag skrattade högt när jag såg programmet! Jag trodde först det var på skämt, en parodi på det riktiga kvalet. Estland....hahahah.....Lettland.....hahaha allihop hahaha. Jag fick i alla fall skratt högt och länge, alltid nå´t!, skriver Annkhe, 53 år.

– Fan vad kass semifinal!! ingen var bra utom typ 3 stycken typ...fan och de som gick vidare alltså...hmm om det är såna låtar som funkar iår så är Anna borta redan nu :( Och portugals låt lät som värsta disneylåten..känns som jag hört den förut när jag var liten...låter typ som svansjön eller skönheten och odjuret typ...hmm...Aja semi två har bra låtar tyvärr och Anna får det svårt som fan!! :((, skriver tönten, 21 år.

”Fantastikst”

– Lettland, Makedonien, Vitryssland och produiktionen var sämst. Låtarna hade jag väntat mig skulle vara det, men jag hade högre tankar om Norsk tv. Kul att Moldavien gick till final iaf, tycker Señor Ghost, 31 år.

Men det fanns också de som hyllade semin.

– Vilken fantastisk kväll! Låtarna höll absolut världsklass! +++++, skriver thomasulrik, 49 år.

ARTIKELN HANDLAR OM