Robbie Williams fru avslöjar: har fått nytt barn i hemlighet

Robbie Williams och frun Ayda Field har i nio månader burit på en stor hemlighet: en surrogatmamma har väntat deras tredje barn.

På sin Instagram berättar nu Ayda Field sanningen om nya dottern:

– Det har varit en väldigt lång och svår väg dit, därför har vi hållit låg profil.

Artisten Robbie Williams, 44, och hans fru skådespelerskan Ayda Field, 39, har sedan tidigare barnen Theodora Rose och Charlton Valentine tillsammans.

Men paret, som har varit gifta sedan 2010, har längtat efter ett tredje barn. Och i hemlighet har stjärnorna väntat nummer tre – med hjälp av en surrogatmamma.

På sin Instagram berättar nu Ayda Field om nya dottern Colette och avslöjar den svåra vägen till ett nytt barn:

”Vi har hållit en väldigt speciell hemlighet! Vi är glada över att kunna berätta för er att vi har fått en ny dotter... Välkommen till världen Colette (Coco) Josephine Williams!! Det har varit en väldigt lång och svår väg hit, därför har vi hållit en låg profil.
Familjer kommer i alla former, och den här lilla damen, som biologiskt sett är vår, bars av en fantastisk surrogatmamma som vi är evigt tacksamma för. Vi är så lyckliga över att ha vår vackra dotter och är så välsignade som lever i en värld där detta är möjligt. Precis som med Teddy och Charlie ber vi er att respektera vårt privatliv och låta oss vänja oss vid vårt nya fem-mannalag!”

Lyckönskande fans

På bilden syns två vuxna händer, två barnhänder och en liten spädbarnshand.

Inlägget har i skrivande stund över 113 000 gilla-markeringar och flera följare kommenterar med lyckönskningar och glada emojis.

”Så fantastiskt! Grattis!”, skriver en följare.

”Grattis, vilken välsignelse! Jag är så exalterad för alla er!”, skriver en annan.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN